Hogy viseljem el a szüleimet?
Azok akik rossz kapcsolatban voltak a szüleikkel hogy viselték el őket amíg nem költöztek el?Hogy viseljem el?Mindenért csesztetnek, sose jó nekik amit csinálok, sose kapok semiért dicséretet.Valamikor méga fellépésemet se jönnek megnézni mert nincs kedvük(tánc).Mindig veszik nekem a rosszabnál rosszabb turkálós ruhákat, mert szerintük jól néznek ki és utána meg ha nem akarom felvenni akkor meg én vagyok a rossz és hogy miért nem vásárlok akkor magamnak, de ha magamnak vásárlok mondjuka bershkában vagy a pull&bearben akkor máűr megint én vagyok a szar mert hogy néznke ki ezek a ruháűk meg hogy turiban ők 500forintot se adnának érte.
Már kisgyerek korom óta kiabálásban meg verésben nőttem fel és ha már reflekxből én is felemelel a hangom akkor meg lecsesznek hogy hogy beszélek velük...(tovább nem akarom most írni...)A hétköznapjaim nagy részét távol az otthontól töltöm mert nem akarom őket látni ha meg otthon vagyok akkor meg a napom 90%át bezárva a szobámban töltöm:(
Hát egy normális szülő nem csinál ilyet a gyerekével
Úgy hogy a szüleid vagy nem normálisak
Vagy ne adj isten adoptáltak (nem mintha a valószínű lenne)
Otthon végezd el a házimunkát amit adnak.
Ha lecsesznek a semmiért egyik füleden be a másikon ki.Ne szólj vissza nekik ilyenkor mert szemtelenség... Nagyon jól tudom milyen ez az érzés, én magam is ezt átéltem...
Nekem az segített hogy mikor lecsesztek csak mosolyogtam és nem szóltam vissza és nem idegeskedtem rajta.Egy rövid ideig ezt csináltam és megtanultam kezelni ezt a dolgot és ilyenért már nem vagyok ideges.Mindenért mindig piszkáltak, okkal vagy oknélkül, csak hallgattam és semmi hatása nem volt nálam mert arra gondoltam hogy nekem ezt nem kell magamra venni, hiszen neki van egy beállítottsága hogy te pl füveztél és mondjuk ezzel piszkálnak és vádolnak... Gondolj bele... Ha tényleg nem csináltad akkor nem is kell magadra venned a dolgot, csak hagyd magad mellett...
Ha megcsinálod a házimunkát és nem beszélsz vissza már is jobban fognak hozzád állni, észre fogják ezt venni hidd el.
Én is olyan vagyok aki 99%-ban a szobájában van.Viszont szüleim mindig piszkáltak ezzel is és egy ideje kicsit kevesebbet vagyok a szobámba de annyira nem sokat változtattam rajta.Kimegyek a szüleimhez elmondom mi volt az nap aztán beszélgetek velük kicsit erről-arról és utána megyek vissza a szobámba.Viszont nem kell hogy magadról mesélj ha nem akarsz, hisz én sem mesélek magamról de így sokkal jobb lett a kapcsolatom a szüleimmel mióta nem csak a szobámban vagyok.
Ülj le anyukáddal vagy apukáddal, akár testvérrel beszéld meg hogy mi a baj azokkal a ruhákkal, ezt őszintén mond meg nekik és hogy te szeretnél normálisan öltözködni és nem vacak 500ft-os ruhákat szeretnél hordani amit gáznak érzel... Megmondhatod hogy nem a legmárkásabb cucc kell csak legyen rajtad valami olyan ruha amiben jól érzed magad.
Most 17 vagy, egy évet kell már csak várnod és el tudsz menni otthonról, viszont addig ezekkel a módszerekkel tudnád túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!