Az ilyenekbe mennyire kéne bevonni a szülőket? 16/f
Mind a két szülőmmel úgy ahogy jó a kapcsolatom, azért a legtöbbször elmondok nekik mindent, de nem szeretik az ezzel kapcsolatos dolgokat, szóval ezért merült fel bennem a kérdés.
Az elmúlt 3 napot az egyik barátomnál töltöttem és kipróbáltam a drogot, vagyis ő vett rá. Nem áll szándékomban többször ezt csinálni, csak kipróbáltam egyszer és ennyi volt. Meg azért ők is ismernek annyira, hogy tudják, hogy nem tenném,viszont haveromnál többről is van szó mint egy egyszerű kipróbálásról, szóval lehet tiltanának is tőle vagy valami.

Ha a kérdezőnek van esze, akkor a legközelebbi alkalommal képes nemet mondani a drogra, ezért még nem hinném, hogy el kéne dobni egy barátságot.
Én a helyedben nem mondanám el, ha nem lenne több alkalom:D

Mindig így kezdődik, hogy csak kipróbálom.......
Én sem erőltetném a további "barátságot" a saját erdekedben....
Szülővel meg beszélj, hatha kicsit ida figyelnek rád, amig ezt a bolond korodat éled....

"Nem áll szándékomban többször ezt csinálni, csak kipróbáltam egyszer és ennyi volt"
Minden drogos igy kezdi. Mindig csak még egyszer...

Amiről nem tudnak, az nem fáj nekik... Szóval szerintem nem kéne elmondanod nekik.
DE!! Meg kell tanulnod a haverjaidnak nemet mondani. A függők is így kezdik, hogy egyszer kipróbálták. Ha legközelebb megkínálna droggal, a saját érdekedben utasítsd el!!! Ha nem ért meg, akkor meg szerintem nem kéne vele haverkodnod.

A cigizést is csináltam 2-3 alkalommal, de van pár ember, aki egyfolytában cigizik körülöttem és személy szerint megutáltam, úgyhogy azt azért nem csinálom.
Egyébként dmt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!