Mit csináljak, ha már betegesen aggódom anyukámért?
Szóval kb 2 éve elesett, és eltört a karja. 3 napig nem tudtam elérni, és a bátyám se szólt, hogy mi történt, végig pánikban voltam, nem volt munkám, pénzem, az akkori pasim meg nem adott kölcsön, hogy hazamenjek. Végül a 3. nap estéjén hívott anyám, hogy a húgánál van, minden rendben amúgy. A bátyám alapból nem törődik vele. Kb 3 havonta felhívja,amikor éppen nem kell a gyerekeire vigyázni. Most január óta vagyok nagyon aggódós, mióta egy közeli barátom anyukája elment, és én végigasszisztáltam gyakorlatilag a lány pokoljárását, mert majdnem öngyilkos lett. Akkor kezdtem igazán parázni, nehogy anyumnak baja legyen. Pedig amúgy nincs semmi vele. El van a kis nyugdíjával, 64 éves, annyi, hogy van egy szívbetegsége, amire gyógyszert szed majdnem 40 éve. Amúgy elég fitt és mozgékony is. Tesz-vesz otthon, megy erre-arra. Nekem sajnos nincs pénzem gyakran látogatni, havonta-kéthavonta tudok menni 2 napokra, mindennap felhivom, és Messengeren is beszélünk. Már unja az aggódást. Mit tegyek, hogy ne legyen ez? Van, hogy pánikrohamot kapok, annyira féltem őt.
23L
Igaza van, én is rohadtul untam mikor mindenki csak a betegségemről tudott beszélni, és sopánkodott, hogy meg fogok halni - pláne, hogy anyád nem is beteg, te ugy nyavalyogsz neki.
Menj el dolgozni, találj hobbit, pasit, barátokat és ne anyádon vezesd le a magányodbol adodo feszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!