Valoban betegesen bánok az öcsémmel? Szerintem ez még az elfogadható kategória.14/L
Van egy 4 éves öcsém - én 14 éves vagyok -, akire eddig, tudom, gyerekes, de féltékeny voltam, viszont az utóbbi időben rájöttem, hogy nem ő tehet róla, hogy ő a szüleink kedvence.
Most nagyon jó kapcsolattal rendelkezem vele, gyakran megölelem, megpuszilom, a kedvében szoktam járni, és ebben az a jó, hogy ez kölcsönös, nagyon szeret ő is engem. Gyakran felemelem, emelgetem, de a családtagjaink mindig rávágják, hogy ne kényeztessem el ennyire, meghozzászokik. És amúgy s egészséges 54 kilósan a 17 kilós öcsém cipelnem, sérvet kapok stb. Engem ez nem eröltet meg, szeretem emelgetni, és 25 kilósan is fogom majd cipelni, én nem érzem ezt tehernek. Iskolakezdéskor meg majd leszokik erről.
Ez tényleg olyan beteges? Minden ismerősöm ezt mondja. A legtöbb ismerősöm ellenségnek, élősködő h@lynek tekinti a testvérét. Olyan nagy baj, hogy mi nem vagyunk ilyenek egymással, és szeretjük egymást?
Tizennégy éves vagyok.
Ez lenne a normális.
Egyáltalán nem beteges. Emelgetni meg úgysem fogod sokáig :)
Nem semmi, hogy meg tudtad változtatni a nézőpontodat, ez erős emberre vall. Gratulálok.
A kérdésedre: Nem túlzod el. Egy kisgyereknek egy dologra van igazán szüksége: Szeretetre. És soha nem kaphat túl sokat belőle. Tehát nyugodtan szeretgesd, ha akarod emeld fel. Egy későbbi jó kapcsolatot alapozol meg vele.
Egyáltalán nem túlzás,nagyon kedves tőled hogy Ennyit foglalkozol vele!
Akkor anyukádék mi szólnának hozzá,hogy én 53kg vagyok és így emelgetem a saját gyerekeimet (9kg és 16kg) 😊
Te csinálod jól!
Az ismerőseid ostobák. Az, hogy legtöbbjük ellenségnek, élősködőnek tekinti a kistestvérét, az őket minősíti.
Talán irigységből is mondják ezt, mert látják, mennyi szeretet adtok a tesóddal egymásnak.
És egy 17 kg-os gyerek megemelésétől, cipelésétől nem kapsz sérvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!