Mit tudnék tenni hogy ne szóljanak be ilyenekért?
A facebook on nem merek posztolni semmit mert a szüleim mindenről kérdezgetnek meg lecsesznek... Nyílván nem olyanokat szeretnék posztolni mint manapság a lányok szoktak, meg nem kell 200 poszt egy nap, néha jól esne posztolni csak mindenért beszólnak...
Van amikor megjelölnek valamibe és arról is engem kérdezgetnek meg számonkérnek és lecsesznek... Most is megjelöltek egy olyan bejegyzésben hogy 1 éve vagyunk valakivel ismerősök és apa már erre is beszólt nekem...
A fiút egy internetes játékból ismerem.
A szüleim sosem szerették ha neten barátkozom, mert igen megvannak a veszélyek,stb...
Inkább csak lájkolni vagy hozzászólni szoktam dolgokhoz mert posztolni már nem is merek...
Úgy érzem hogy nekem nem kell beszámolnom arról hogy mit csinálok a facebook-on.
Az odáig oké hogy kíváncsiak rám, de ezt túlzásnak tartom...
Mit tehetnék hogy ne szóljanak be vagy ne ez legyen a téma?
Ha pedig van egy újabb ismerősöm akkor azért is le vagyok cseszve meg kikérdeznek hogy ki ő, ismerem-e őt,stb...
Nincs 300 ismerősöm és nem is arra megyek hogy minél több olyan ismerősöm legyen akit nem ismerek...
A megoldás megvan, de ezt nem értem:
"Úgy érzem hogy nekem nem kell beszámolnom arról hogy mit csinálok a facebook-on. "
A Facebookon számolsz be arról hogy mit csinálsz. Ha nem kell beszámolnod hogy mit csinálsz a Facebookon, akkor igazából arról nem kell beszámolnod hogy mit csinálsz. Az peddig igen nagy szabadság egy kiskorúnak. Részben igazat adok, a szüleid is túlzásba estek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!