Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni hogy ne...

Mit tudnék tenni hogy ne szóljanak be ilyenekért?

Figyelt kérdés

A facebook on nem merek posztolni semmit mert a szüleim mindenről kérdezgetnek meg lecsesznek... Nyílván nem olyanokat szeretnék posztolni mint manapság a lányok szoktak, meg nem kell 200 poszt egy nap, néha jól esne posztolni csak mindenért beszólnak...

Van amikor megjelölnek valamibe és arról is engem kérdezgetnek meg számonkérnek és lecsesznek... Most is megjelöltek egy olyan bejegyzésben hogy 1 éve vagyunk valakivel ismerősök és apa már erre is beszólt nekem...

A fiút egy internetes játékból ismerem.

A szüleim sosem szerették ha neten barátkozom, mert igen megvannak a veszélyek,stb...

Inkább csak lájkolni vagy hozzászólni szoktam dolgokhoz mert posztolni már nem is merek...

Úgy érzem hogy nekem nem kell beszámolnom arról hogy mit csinálok a facebook-on.

Az odáig oké hogy kíváncsiak rám, de ezt túlzásnak tartom...

Mit tehetnék hogy ne szóljanak be vagy ne ez legyen a téma?

Ha pedig van egy újabb ismerősöm akkor azért is le vagyok cseszve meg kikérdeznek hogy ki ő, ismerem-e őt,stb...

Nincs 300 ismerősöm és nem is arra megyek hogy minél több olyan ismerősöm legyen akit nem ismerek...

2017. aug. 21. 15:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mindjárt 16 éves leszek és lány vagyok.
2017. aug. 21. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
Miert akarsz hülyeségeket posztolni?
2017. aug. 21. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
11%

erre a megoldas

letorlod magad facebookrol es elkezdesz keszulni a sulira

2017. aug. 21. 15:33
 4/12 imgonnabeunfriendly válasza:
32%
A kezdetben 18 éves kortól lehetett regisztrálni, most nem tudom hogy van. Hogy mit tehetnél? Ülj le velük beszélni, mondd el nekik, hogy téged feszélyez a túlzott számonkérés és kérdezősködés. Úgy vélem 16 évesen már neked is kell legyen magánéleted. Tehát, ha normálisan elmondod nekik, hogy mit szeretnél, illetve megígéred, hogy ha bármi komoly van, szólni fogsz nekik róla, akkor valószínűleg engednek a pórázon. Ja és lehet kicsit új lesz nekik az egész, de a beszélgetés elején szögezd le, hogy egy monológban szeretnéd lezárni a beszélgetest a részedről, szóval kérd meg őket, hogy ne szóljabak közbe. Szerintem ez az egyetlen racionális megoldás. Viszont, ha ezek után sem változik akkor tűrnöd kell.
2017. aug. 21. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
5%
Az én egyik szülőm meg sem engedi, hogy legyen közösségi oldalam. (Facebookra értem) Valójában nem bánom, néhány szempontból utálom is az egészet, főleg a fb-t. Tehát nincs fb oldalam, DE van instagram. Szintén hátrány, hogy a fb ennyire elterjedt mivel így a szülők komolyan mindenbe beleszólhatnak. Ajánlom, hogy inkább használd az instát. Igaz, hogy már a fb tulajdona, de azért vették meg, mert nagy konkurenciát jelentett. Wow ez olyan lett, mint egy hirdetés, bocsi xD Meg ott van a snapchat is.
2017. aug. 21. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Miért jelölted vissza a szüleid facebookon? Amúgy nincs jobb dolguk, mint a te profilodat nézegetni???
2017. aug. 21. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Állítsd be a poszt láthatóságát úgy, hogy ök ne láthassák.
2017. aug. 21. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan csináld, ami jól esik. A facebook erre kitalált egy nagyszerű megoldást: poszt láthatósága. Mikor posztolsz, be tudod állítani, kik lássák (család ismerősök mindenki nyílvános stb) akár egyedileg is adhatsz meg neveket, sőt, hogy kivéve őket mindenki lássa.

Sok sikert!

[link]

UI: A képen a 'kuss' nem utalás, rosszul vágtam meg. :D

2017. aug. 21. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, be kell úgy állítani, hogy ne lássák. Ne csak ők, hanem bárki más se aki esetleg elmondhatja nekik, hogy "jajj láttam a lányotok mit posztolt ki tegnap". Szerencsére ha jól tudom ezt a facebook meg is jegyzi, szóval nem kell minden alkalommal beállítani.
2017. aug. 21. 18:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 21. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!