Túl nagy kérés, hogy szóljanak mielött beállitanak?
Nekem normális hogy anyosnak nem kell bejelentkezni ha a hozzátok a " családjához " megy.
De ez már tényleg felháborító amit anyosod csinált.
Redőnyt kívülről felnyomja holott ti a saját hàzatokban nem pihenhettek addig amíg akartok és tudtok egy másfél hónapos babával.
És mi van ha élő sexeltek?? Vagy épp ebbe a hőségben meztelen alusztok.?
Anyosod tényleg nem 100as.
Beszélhetek vele mindketten hogy mehet de azért ne már a reggeli órákban . Szeretnél reggel pihenő csinálni a dolgokat rendesen, menjen délután egy két órára és kész.
És kérd még ha le van engedve a redőnyt, nem véletlenül hagyod úgy!
Sok családban van korlátlan jövés menés, én sose szerettem a hívatlan látogatókat.
Szépen meg kell beszélni, ha megsértődik, majd lenyugszik aztán kész, úgyis akar unokázni ;)
Anno, mikor a fèrjem hozzám költözött, és meghívtuk az anyját, teljesen magától értetődve kérdezte melyik lesz az ő kulcsa 😂 Mert náluk mindenkinek van mindenkihez...
Ha veri a redőnyt kézbe kapod a kutacsot. És ha alányúl, hogy megemelje egy ütéssel szilánkosra töröd a mancsát.
De itt a párodnak kellene a sarkára állnia és leosztani őket, mint a piros ultit.
Figyelj, ebben a helyzetben úgy eligazítanám, hogy többet a környékünkre sem jönne.
És tökmindegy, hogy kinek az anyja, akkor tartsa tiszteletben a ti élteteket. Ez tipikusan az, aki - mivel a férjed anyja- felhatalmazva érzi magát arra, hogy bármit megtegyen a saját belátása szerint.
Ez a szememben a legnagyobb fokú tahóság, hogy valaki az én mindennapjaimat akarja igazítani a sajátjához.
Mondjátok meg neki szépen, hogy csakis akkor jöjjön át, mikor meg van beszélve. És értse meg, hogy ha azt mondjátok, hogy nem jó nektek. Ha mégis átjón, akkor számoljon azzal, hogy nem engeditek be, és ha erőszakoskodik, akkor meg ezentúl megkímélitek magatokat és a gyereketeket is egy ilyen embertől.
Ez szép szóval nem fog menni.
Azt mondogasd megadnak, hogy te ugyanannyit érsz és számítasz, mint az anyósod, és nem kell alárendelned magad az akaratának!
nem normális. el kéne velük beszélgetni,hogy szóljanak jóval előtte,hogyha jönni akarnak. ha mégegyszer beállítanak hívatlanul, akkor bizony kint maradnak.
ha nem fogják fel,akkor be kell zárni a házat belülről.aztán hadd verjék a rendőnyt meg amit akarnak. kint maradnak. majd ha szépen felemelik otthonról a telefont és megkérdezik előre,hogy jöhetnek -e, akkor lehet róla szó.. addig nem. alapvető illem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!