Anyós későn keres?
Na ne viccelj, dugd vissza a telefondugót, nyilván qrva fontos közlendője van! :-)
Én meg mondanám neki, hogy kedves mama, este 8 után már pihenünk, eddig tessék intézni a telefonhívásokat, utána már pihenjen maga is... :-) Persze, ha valami vészhelyzet van, az más, na csak úgy ne telefonálgasson este 11-kor, beszéljétek meg vele.
Ez rendszeres vagy csak ma van ez?
Ha csak ma, akkor miért nem lehet egyszer kibírni? Mi van ha fontos?
Ha llandóan ezt csinálja, akkor jó sokszor komolyan elbeszélgetnék vele, pontosabban nem én, hanem a férjemet küldeném, mert nem állapot ilyen későn zavarni a másikat. Ilyenkor már nagyon sokan nem hogy pihennek, hanem mélyen alszanak már. Az azért nem jó megoldás, hogy nem veszitek fel/kihúzod a dugót a konnektorból, mert ha egyszer baj miatt hív, nem tudtok segíteni se semmi.
mit kell ezen fennakadni? Este 8 után mobil kikapcs, vezetékes kihúz (Mi a ráknak még a vezetések teló)
Majd megunják, hogy nem érnek el benneteket. Ha meg ugatni akar ugasson.
" (Mi a ráknak még a vezetések teló) "
Off topic az egész, de az érdekesség kedvéért leírnám, hogy én havi 500 forintot fizetek a vezetékes telefonra, amiről az összes többi vezetékes telefont ingyen hívom az egész országban. Ez azt jelenti, hogy bármilyen ügyfélszolgálatot, hivatalt, szervizt, szolgáltatót gyakorlatilag BÁRMIT kell hívnom, nyugodtan hívhatom bármikor, mert minden hivatalos helynek, cégnek, szervnek stb. van vezetékes száma, vagy csak az van, és ezen kívül még zenéltethetek is magamnak 20-30 percet is, vagy próbálkozhatok 3x-4x, ha értetlen az ügyintéző, mert ingyen van. Ezen kívül rengeteg ismerősömnek van még mindig vezetékes telefonja, akikkel megintcsak tök ingyen beszélünk. Na mondjuk ezért a rákért vezetékes.
Még nem számoltam ki mennyit spórolok ezzel, de rohadt sokat, mert az biztos, hogy minden hónapban van rajta minimum két óra ingyen hívásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!