Anyós leszoktatása a turkálásról, beleevésről, benyitásról? Tippek?
3hónapig még rákényszerülünk, hogy náluk lakjunk, de addig kéne valami tipp ami ezekre megoldás.
Ha elmegyünk otthonról, akkor végignézi a cuccainkat (nem látta amikor hoztunk egy infralámpát de megjegyezte hogy az semmire nem jó), van az egyik szekrényben egy polc amin édességeket stb. tartunk, megdézsmálja, a gyógyszeres polcomat is. Tagadja utána. A kinti szemetesben találjuk meg a csomagolását a csokinak pl, a gyógyszer/krém meg számolható/látható a használat.
Magunknak vesszük a kaját, a hűtő alsó polcán tartjuk, de mindig valami elfogy, eltűnik a fele vagy beleeszik, beletúr. Ha mi használunk valamit akkor ki kell fizetni, vagy venni újat mert hiszti van, mi szólunk akkor tagadás van és hiszti. Ha veszünk valamihez alapanyagot hogy a hétvégén csinálunk ezt-azt akkor ő másnap megcsinálja, de nem úgy, hanem csak idegesítésként, mert nem lesz finom. Hiába mondjuk, hogy ne csinálja meg legyen szíves. Ablakon kidobott pénz. Amúgy fizetünk nekik.
A benyitás pedig a fürdőre jellemző aminek az ajtaja nehezen záródik, így nem működik a kulcsos része, de a kapcsoló direkt olyan hogy nem ég ha fel van kapcsolva szóval látszik + hallani ha bent van valaki. De ő beront, akármit!! csinál az ember bejön semmi elnézést és csinálja a dolgát (igen lehet elképzelni hogy ülsz a wc-n és ő addig beteszi a ruhát a gépbe vagy megfésülködik!!) majd kimegy. Ugyanez a szobával (kulcs nincs az ajtóhoz, retesz belülről van de pl egyikünk kimegy akkor nem zárjuk ,kívülről nem zárható mert nem is engedik hogy zárjuk a gáz miatt). Kopog de nem várja meg a választ és jön.
hűtőre lakat
ajtókat kulcsra
fürdőre belülről retesz
és kicsapni a hisztit ha valamihez hozzányúl !
Ez van, költözzetek el.
Mást nem tudtok, addig meg tűrjetek, vagy párod csapja ki a bahét.
Én szerencsére nem sokáig laktam anyósnál, de a beleturkálós dolgot ismerem. A férjem szülinapjára (amit anyós általában meg sem szokott ünnepelni, magának viszont bulit rendez!) a kedvenc túrótortáját akartam egy alkalommal elkészíteni. Anyós tudott róla mi készül, együtt vettük meg a túrót, ami a szülinap előtti este szőrén szálán eltűnt. Kiderült, anyóspajtás megkívánta a túróscsuszát! :)
Még ő volt a legjobban felháborodva, amikor elküldtem apóssal a 3km-re lévő boltba kocsival, míg én előkészítettem a sütéshez a terepet. Természetesen jóval silányabb, olcsóbb túrót hozott, nem is lett olyan a végeredmény, mint amire számítottam. Akkor olyan balhét rendeztem, hogy többet egy falatot sem evett az általam vásárolt dolgokból, pedig havi egy nagy bevásárlással szálltam be a kajapézbe :D
Ezt a megoldást meleg szívvel ajánlom neked is, bár számíts rá, hogy utána nem leszel a kedvence.
A csokispolcot és azokat a dolgokat, amiket nem akarjátok hogy átturkáljon, érdemesebb egy zárható szekrénybe átköltöztetni, ahogy az értékesebb krémeket, stb... is.
A benyitással ne törődj, ha ő azt akarja szagolni ahogy a vécén ülsz, váljék egészségére :D 3 hónapig szerintem kibírható :)
Én egy pici fricskával próbálkoznék.
Vennék az alsó polcra élelmiszert, majd a minőségibb dolgokból (miket dézsmál) még egyet, és azt felraknám a felső polcokra. Ha rákérdez, hogy miért oda raktad, akkor azt mondanám : Csak hogy ne kelljen a miénket dézsmálni :)
Az édességeket a szekrénybe felcímkézném postittel, hogy: NEM A TIED :) Azért elég ciki, ha kibontja, és a színes postitet is kidobja.
WCz és közben én oda szólnék, húú tessék már rám szólni, hogy vegyek wc papírt mert fogytán van.
De valami puhát vegyek, mert ez dörzsöli a seggem, és sóhajtanék... :)
De azért ne felejtsd el, Rómában a rómaiak vannak otthon :)
A paprikaspray mindenre jó!
Esetleg egy jó adag gutalax hashajtó a májkrémbe, vagy amibe belekajál.
De én eldugnék egy pozitívra hamisított terhességi tesztet a bugyis fiókba, valószínűleg úgy kiborul tőle, hogy lebuktatja saját magát.
Egy kis kézikamerát is feltehettek a polcra, hátha felveszi ahogy matat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!