8 hetes baba leszoktatása a cumiról lehetséges? Részletek lent!
az ujjszopással nincsen semmi gáz. terjednek urban legendek hogy valaki 13 évesen is az ujját szopta, de sem én, sem a védőnőm (decemberben megy nyugdíjba), sem az anyukám (aki óvoda igazgató) sosem látott rá élő példát.
egyszerűen vedd el tőle, máshogy nem lehet leszoktani. mindkét fiam ujjszopós, nagyobbik már elhagyta (2 évesen), fél éves a másik. ez nem esik ki éjszaka és bármikor meg tudja magát nyugtatni :)
jajj rá ne szoktasd az újjára!
Azért ezek a mai cumik fogszabályozósak az újj meg nagyon nem az!
Az csak egy dolog,hogy nemtudod elvenni tőle az újját de hogy majd még a fogai is kiálljanak meg az újjai is eldeformálodjn az már sztem nem oké!
A te babád amit csinál,mármint hogy nagy cumifan lett azt orális fixációnak hívják!Tehát ebben a korban nekik kell még a komfortcumizás nyugtatásnak!
Én nem venném el tőle a cumit!
Tudom rossz éjszaka kelni de kis idő és magának is be fogja tudni tenni éjjszaka(mindkét fiamat éjszaka körbepakoltam 3-4 cumival és kb 6-7 hónapos korukban már be tették maguknak,nem kellett kelni hozzájuk ez miatt)
Amúgy meg egy 8 hetes baba nem is biztos,hogy a cumihiány miatt kel éjszaka hanem mondjuk fáj a hasa de te beteszed neki a cumit és megnyugszik tőle!Szóval lehet elveszed tőle a cumit de az éjszakai ébredés ugyanúgy marad!
Kitartás!
Fogod még áldani,hogy cumis a gyereked(fogzásnál,betegségnél,bölcsikezdéskor hidd el nagyon jól fog jönni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!