Túl nagy kérés, hogy szóljanak mielött beállitanak?
Figyelt kérdés
Anyos szerint úgy va rendjén, hogy akàrmkikor jöhetnek unokàzni, 1,5 hónapos a babànk... megsértődött, amiért ezt mi nem így làtjuk. Sajnos az egész csalàd ilyen, a minap arra keltünk, hogy a redőnyöket verték, és mivel nem volt lehuzva teljesen, alànyultak, felnyomtàk a redőnyt... csak szerintem abszurd??2016. júl. 9. 21:07
11/15 A kérdező kommentje:
Ma volt balhé újra... ezt màr leirtam egy másik kérdésbe válasznk is.. leirom itt is, hatha tobb segitseget kapok... Elhivtuk oket megbeszelni, el is jottek, kezdték az okoskodást,ezt igy kene ezt ugy kene. Betelet a pohar, vissza szoltam, bunkon, teny es valo, de mar gyulemlik bennem regota. Mondtam neki, hogy felnottek vagyunk,majd mi eldontjuk mit mikor hol akarunk nem kell beleszolni mindenbe.Tobbse kellett,en lettem a szemet,mondjam el mibe is szol o bele.Mondtam , hogy tulajdonkepp mindenbe! Soroltam a peldakat, o forgatta a szemet, megjobban felhuzott, modtam, nem erdekel lehet vagni a fejeket. Erre azt valaszolta, hogy tobb tiszteletet vàr!a vége az lett hogy sirva ment el. És újra ugraszotta a pàrom mamàját aki a probléma megoldo nagyszàjú a csalàdban,rögtön hivott is, nemvettemfel, tudom hogy bántana.Számitok rá reggel itt lesznek vendégségbe... mit tegyek? A párom mellettem áll 100%ban... nem akarok vitat , a kislanyom miatt..
2016. júl. 10. 23:19
12/15 anonim válasza:
nem engeditek be őket kulcs a zárban redőny le és egy cetli az ajtóra miszerint "látogatás előtt szíveskedjen az alábbi telefonszámon időpontot egyeztetni". ezek után már olyan mindegy lenne hogy mennyire utálnak meg a szöveg miatt :D
13/15 kovpet válasza:
"Erre azt valaszolta, hogy tobb tiszteletet vàr!"
Akkor érdemelje ki! Elsőre pl azzal, hogy ő is megadja nektek a tiszteletet, amit tőletek elvár.
14/15 anonim válasza:
Ha reggel cirkuszol, akkor felhívod a rendörséget, hogy zalkatnak
15/15 anonim válasza:
Költöztessétek a kisszobába, ti pedig költözzetek hozzájuk (helycsere). Meglátod, a saját redőnyüket, nem fogják verni. (érdekes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!