Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek után mi legyen? Már...

Ezek után mi legyen? Már mindenkinek elege van az ilyen esetekből!

Figyelt kérdés

Ma szüleimmel elmentünk megnézni egy régi várat(vagyis azt ami maradt belőle).Ez nem egészen valósult meg,mivel lezárták egy fotózás miatt.A várat láttuk,lefotóztuk csak közelebb nem kerültünk.Édesapámat és engem ez nem érdekelt,mert láttuk,meg amúgy is elég romos(be sem lehet menni,4 fala sincs meg,csak pár darabja áll)

Viszont anyám nagyon felhúzta magát.Elkezdett problémázni,végül odament a fotósokhoz és elkezdett veszekedni,szidkozódni meg fenyegetőzni.Mi csak fogtuk a fejünket én beültem a kocsiba,apa meg leállította anyát.

A kocsiban is velünk ordított,hogy mit képzelnek ezek....

Nem ez az első eset,hogy összeugrik valakivel.Már nagyon elegünk van,hogy sehova sem lehet elmenni,mert mindenkivel leáll veszekedni.

Szülőiken is mindig összeveszett mindenkivel,utána meg még én szégyelltem magam!!!Az osztálytársaim is anyáról beszéltek az ilyen esetek után,ráadásul előttem/velem!

Mindig mindent tönkreteszi ! Mindenkiben csak a rosszat látja!

Most megyek gimibe,de előre látom,hogy megint az lesz,mint az általános iskolában...

Mindig kinéz magának egy tanárt utána meg mindenkit szid.Volt,hogy olyat mondott,hogy ballagását majd jól beolvas ennek meg annak meg,ha az új osztálytársaim belevisznek valamibe,akkor majd jól megtépi azokat.

Szerinte ennyi idősen ne foglalkoztak a szerelemmel,mert hülyeség az egész(egyáltalán nem érdekel,nem is gondoltam rá,hogy kellenék valakinek + a lányokat csinosabbnak tartom meg még ráérek bőven :D)

Azt mondja,hogy a fiúk csak fájdalmat okoznak,az első szerelem mindig kudarc.Elég házasság után elveszteni a szüzességét....

Anyámnak világ életében nem volt rendes barátja,a mai napig nincs neki.Fiúja is először 20 éves kora után lett.

Van pár esete,amit ő egyébként jó dolgoznak hisz,pedig nem biztos,hogy az.

Pl.gyerekkorában volt valami jelmezes esemény.Ő beöltözött valami nőnek és állítja,hogy mindenki megnézte és biztos,mert annyira jó csaj volt :D

Hittem neki,mert miért ne ? Aztán egyszer megláttam egy fotót róla és....hát...Nem mondtam neki semmit,mert had örüljön,meg lehet akkor jó csajnak számított vagy nem tudom :DD

Szóval anya teljesen egyedül volt,végül lett egy húga,vele jól kijött,a mai napig rendes vele.Érdekes,hogy vele sosem beszélt úgy mint velünk.

Apa ennek teljesen az ellentétje.Állandóan a barátokkal volt,bulizott,néha ivott is egy kicsit :D Ettől függetlenül kitűnő volt.

Anya sokszor mondd csúnyán dolgokat pl.agyonverlek,fulladjon meg megérdemled,senki sem segít,mindent én csinálok,rátok megy el a fizetésem,elkölteti velem a pénzem(ez apának szól,egyébként meg nem igaz).Több mint 300.000 keres(+egyéb dolgok)havonta,mégis állandóan nyavajog,hogy nincs pénze,nem tud magára költeni...

Én nem tudom mi van vele.Még csak 42 éves,de már ilyen.Mi lesz később ????

Mi lesz,ha egyszer barátom lesz ?Ha egyszer tényleg bekattan teljesen ?

Nem tudom,hogy mit kezdjek ezekkel a dolgokkal.A szülőik még egyéb dolgok után legszívesebben az ablakon ugranék ki,hogy ne kelljen szégyenkeznem.Tudom vannak ennél rosszabb dolgok is,de eléggé rosszul esik :/

Szerintetek,hogy kéne megbeszélni vele,hogy ne viselkedjen így ?Biztos vagyok benne,hogy támadásnak veszi majd...de valamit muszáj lesz kitalálni,mert ez így nem oké.

És tudom,hogy néhányan belém fognak kötni,hogy miért vagyok fent ilyen későn,menjek aludni...sajnos nem tudok. Egyszerűen azóta is ég a pofám és folyton kattog az agyam!

2017. aug. 19. 00:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt irtad a tesójával jóban van..

Lehet vele kéne beszélni hátha ő tud rá hatni..

2017. aug. 19. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es:az én anyám kos és pontosan jellemezted őt. :DDDD

Hiába szerzett meg szó szerint önerőből,család mellett két diplomát,mégse vetkőzte le ezt a tajparaszt mentalitást,úgy Isten igazából.

2017. aug. 19. 13:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Anya tényleg Kos :D Én is az vagyok,de rám egyáltalán nem jellemző az ilyen viselkedés.

Sokat tanult és nem buta,bár Apa biztos,hogy okosabb.Bankban dolgozik,szóval lehet,hogy stresszel miatta.Apának saját cége van,szóval jobban is keres.Pénzügyi gond nincs,szexuális életük biztos van,mert nem egyszer láttam otthon óvszert(pl.a dobozból hiányzott jó pár darab,egyszer még a konyhapulton is találtam este meg a köntösömben is :P)

Egyszerűen nem tudok rá jönni,hogy mi a baja.Nincs hiánya semmiben.Mindenki szereti,jól fizető állása van,segítséget is kap,

2017. aug. 19. 16:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor talan eppen ez a baj. Marmint hogy mindene megvan, es bankban dolgozik, esetleg vezeto beosztasban? Mert ez a fajta szemelyisegtipus is csinal am ilyesmit, nem csak a frusztralt "proli." Erre a szemlyesigtipusra jellemzo hogy mindenutt iranyitani akarnak, es mindenkinek megmondjak a frankot. Pont azert mert az egojuk igencsak felpuffedt. Gondolom a ferjet is ledominalja...
2017. aug. 20. 01:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem dolgozik magas pozícióban.A gépen dolgozik,néha szerződéseket ír,de pontosan nem tudom,hogy mit dolgozik.Régebben kapcsolattartó is volt,de ,,valamiért'' már nem foglalkozik ilyesmivel.

Próbál irányítani főleg minket.Még az ízlésünket is ő akarja megmondani.Apánál is próbálkozik,de ő nem adja könnyen magát :D

2017. aug. 20. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!