Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehey egyuttelni ugy, ha...

Hogy lehey egyuttelni ugy, ha mindenki maskepp latjak a dolgot es mindenkinek mas a fontos?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, csutortokon jottem haza, mar vitatkoznak velem. Eloszor is, probalom szeretni magam, es eleg rossz dolog eri az embert, ezert probalom megadni magamnak, amit lehet. Az osszegyujtott penzembol minden honapban veszek magamnak vagy 1 ruhat vagy 1 cipot. Ezeket pedig internetrol rendelem,mert nem szeretem, ha tucatlanyka vagyok. Nem tudok megrendelni semmit ugy,hogy ne legyen az, hogy elore felek, amikor jon a futat,mert nagyanyam meg anyam nekemugranak, hogy mar megint mint vettel,minek veszel annyi mindent... teljesen mindegy,mit valaszolok, en jovok ki rosszul belole. Ezt minden alkalommal eljatszak, mivel mindig itthon vannak, amikir jon a futar.

Azert vegzem el az egyetemet, hogy ne legyen az,hogy az eletem felet azzal kell toltsem, hogy napszamban kapalok. Az, hogy van kis kertunk,szolonk, engem nem erdekel. Nem tolt el orommel, hogy kimegyek es kihuzom a gazt stb, sot hihetetlenul ingerulte valok. Ez megint a vita forrasa, hogy ennyire nem vagyok kepes. Nem erdekel es kesz. Erre az a valasz,hogy budos a munka.

Nem budos, csak ami nem erdekel, azt ne varjak el, hogy orakon at csinalom minden nap a vakaciomban.

2017. júl. 3. 16:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem mindenki, de jelen esetben magunkrol beszeltem, nem pedig masokrol!
2017. júl. 3. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Kinek a pénzéből rendeled a cuccokat, amivel szereted magad?
2017. júl. 3. 16:55
 3/13 A kérdező kommentje:
A sajatombol,amit,mint osztondijat kapok.
2017. júl. 3. 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Rendeld a barátnődhöz, vagy a koleszba.

Ilyen egyszerű!

2017. júl. 3. 17:08
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Majd, ha elvégezted az egyetemet, akkor nem kell az életfenntartásodért kapálni. Jelenleg még kell, ugyanis eltartanak téged, most is otthon héderelsz a szünetben.

Nem fog leesni a kis ujjacskádról a bizsu, ha megtanulod, hogy a munkát nem azért végezzük, hogy boldoggá tegyen, hanem mert kell.

Abba pedig nem megyek bele, hogy a mások által fizetett vakációd alatt SEM merül fel benned, hogy tehermentesíted a saját anyád némi munka alól.

Abba sem megyek bele, hogy az ösztöndíjad BIZTOS, hogy nem elég a komplett, évi 365 napod önfenntartásodra. Így hátrább az agarakkal.

Üdv, egy 3 diplomás, akinek nem derogál megfogni a munka végét, hogy segítsen a szülőanyjának

2017. júl. 3. 17:14
 6/13 anonim ***** válasza:

:) csatlakozom 5#

majd megtanulja a kerdezo is.. nekem is van ket diplomam, sőt doktorim, és mivel a szuleim rozsaznak, bizony en kijarok nekik segiteni.

2017. júl. 3. 17:19
 7/13 A kérdező kommentje:

😂😂😂 legkozelebb akkor majd szolnak neked nagyanyamek, hogy menj veluk kapalni...

Ha halas tudnek lenni a csaladomnak, hogy tamogatnak, akkor mas lenne. Amugy kepzeld van olyan is, hogy diakhitel es kepzeld vakacioban 3 honapra lehet menni kulfoldre is dolgozni.

Nem hiszem, hogy ezek mellett huh de nagy tamogatast kapnek...

2017. júl. 3. 17:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Fantasztikus,hogy te a szuleiddel rozsazol. Az hobbi.
2017. júl. 3. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Csillagom, akkor még egyszer: MÁS is vesz fel diákhitelt, és MÁS is dolgozik vakációban. Mégis képes a lusta valagát felemelni és segíteni a saját anyjának, nagyanyjának, mert ez minimális, emberi minimum.

Amit neked hosszan magyarázni kell, és ez nagyon gáz.

2017. júl. 3. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat hobbinak kicsit erős 50 fokban meleghazban rozsazni.. de amugy ja.. mondhatni kikapcsol a munkam utan, mert kevesebb felelősséggel jár.
2017. júl. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!