Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek után mi legyen? Már...

Ezek után mi legyen? Már mindenkinek elege van az ilyen esetekből!

Figyelt kérdés

Ma szüleimmel elmentünk megnézni egy régi várat(vagyis azt ami maradt belőle).Ez nem egészen valósult meg,mivel lezárták egy fotózás miatt.A várat láttuk,lefotóztuk csak közelebb nem kerültünk.Édesapámat és engem ez nem érdekelt,mert láttuk,meg amúgy is elég romos(be sem lehet menni,4 fala sincs meg,csak pár darabja áll)

Viszont anyám nagyon felhúzta magát.Elkezdett problémázni,végül odament a fotósokhoz és elkezdett veszekedni,szidkozódni meg fenyegetőzni.Mi csak fogtuk a fejünket én beültem a kocsiba,apa meg leállította anyát.

A kocsiban is velünk ordított,hogy mit képzelnek ezek....

Nem ez az első eset,hogy összeugrik valakivel.Már nagyon elegünk van,hogy sehova sem lehet elmenni,mert mindenkivel leáll veszekedni.

Szülőiken is mindig összeveszett mindenkivel,utána meg még én szégyelltem magam!!!Az osztálytársaim is anyáról beszéltek az ilyen esetek után,ráadásul előttem/velem!

Mindig mindent tönkreteszi ! Mindenkiben csak a rosszat látja!

Most megyek gimibe,de előre látom,hogy megint az lesz,mint az általános iskolában...

Mindig kinéz magának egy tanárt utána meg mindenkit szid.Volt,hogy olyat mondott,hogy ballagását majd jól beolvas ennek meg annak meg,ha az új osztálytársaim belevisznek valamibe,akkor majd jól megtépi azokat.

Szerinte ennyi idősen ne foglalkoztak a szerelemmel,mert hülyeség az egész(egyáltalán nem érdekel,nem is gondoltam rá,hogy kellenék valakinek + a lányokat csinosabbnak tartom meg még ráérek bőven :D)

Azt mondja,hogy a fiúk csak fájdalmat okoznak,az első szerelem mindig kudarc.Elég házasság után elveszteni a szüzességét....

Anyámnak világ életében nem volt rendes barátja,a mai napig nincs neki.Fiúja is először 20 éves kora után lett.

Van pár esete,amit ő egyébként jó dolgoznak hisz,pedig nem biztos,hogy az.

Pl.gyerekkorában volt valami jelmezes esemény.Ő beöltözött valami nőnek és állítja,hogy mindenki megnézte és biztos,mert annyira jó csaj volt :D

Hittem neki,mert miért ne ? Aztán egyszer megláttam egy fotót róla és....hát...Nem mondtam neki semmit,mert had örüljön,meg lehet akkor jó csajnak számított vagy nem tudom :DD

Szóval anya teljesen egyedül volt,végül lett egy húga,vele jól kijött,a mai napig rendes vele.Érdekes,hogy vele sosem beszélt úgy mint velünk.

Apa ennek teljesen az ellentétje.Állandóan a barátokkal volt,bulizott,néha ivott is egy kicsit :D Ettől függetlenül kitűnő volt.

Anya sokszor mondd csúnyán dolgokat pl.agyonverlek,fulladjon meg megérdemled,senki sem segít,mindent én csinálok,rátok megy el a fizetésem,elkölteti velem a pénzem(ez apának szól,egyébként meg nem igaz).Több mint 300.000 keres(+egyéb dolgok)havonta,mégis állandóan nyavajog,hogy nincs pénze,nem tud magára költeni...

Én nem tudom mi van vele.Még csak 42 éves,de már ilyen.Mi lesz később ????

Mi lesz,ha egyszer barátom lesz ?Ha egyszer tényleg bekattan teljesen ?

Nem tudom,hogy mit kezdjek ezekkel a dolgokkal.A szülőik még egyéb dolgok után legszívesebben az ablakon ugranék ki,hogy ne kelljen szégyenkeznem.Tudom vannak ennél rosszabb dolgok is,de eléggé rosszul esik :/

Szerintetek,hogy kéne megbeszélni vele,hogy ne viselkedjen így ?Biztos vagyok benne,hogy támadásnak veszi majd...de valamit muszáj lesz kitalálni,mert ez így nem oké.

És tudom,hogy néhányan belém fognak kötni,hogy miért vagyok fent ilyen későn,menjek aludni...sajnos nem tudok. Egyszerűen azóta is ég a pofám és folyton kattog az agyam!

2017. aug. 19. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
És a faterod, ő mit mond, nem szól neki semmit ? Miért nem ő jár a szülőire, néha néha.
2017. aug. 19. 00:20
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Hidd el, csak magat egeti be, teged nem. Csak fel a fejjel. Mindenki megertessel lesz feled. Nalunk pl. volt egy anyuka aki bejott az iskolaba, es mindenki elott megtepte a sajat gyerekét. Hat barmi is volt az ok, szerintem nem volt 100-as a no. Szegeny sracot meg sajnaltam...
2017. aug. 19. 01:19
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha anyám egyszer ilyen műsort levágna ilyesmi miatt, megmondanám,hogy vagy türtőzteti magát, vagy maradjon otthon legközelebb.

Én a helyedben olyan gimibe mennék,ahova a koliba is felvesznek és akkor nem kell napi szinten a hülyeségein agyalnod.

Vagy apuddal beutaltatod háziorvossal a pszichiátriára,mert ha már most ilyeneket produkál, később csak rosszabb lesz.

2017. aug. 19. 01:20
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Apáddal beszélj...Ne legyen papucs! Attól fel áll a szőr a hátamon...Áljon már ki a családért,érted meg stb...Anyád meg egy ilyen neveletlen tuskó.... Jó hogy te nem vagy ilyen...nekem is volt oszt. Társam kinek az apja is ilyen volt azt 6 ba bulizni járt ivott cigizett stb...Ha ez sem megy fel lehet keresni iskolan belül pszichológust aki foglalkozna anyáddal...Ha semelyik nem válik be akkor állj a sarkadra és mond meg anyádnak hogy álljon le!!! Ne tojjál be tőle...Apád valszeg melléd fog állni szcal én nem aggodnék emiatt...Csak te nem legyél nyámnyila!!! Sok szerencsét!!!!
2017. aug. 19. 01:24
 5/15 anonim ***** válasza:

Az en anyam is ilyen volt, es o annyira sulyos volt hogy a vegen mar tenyleg nem lehetett vele sehova se menni, mert mindenhol lejaratta magat es persze minket is. Apam pedig lelepett.

Nos azt gondolom hogy ha a te anyad egy enyhebb eset, akkor talan beszelhetsz vele, vagy apad megprobalhatja. De nem hiszem hogy celt ersz vele, mert utolag kiderult hogy anyamnak is volt valami mentalis problemaja, az orvosok szerint borderline-ja. Ha anyad ilyen messzire megy, es nem hallgat senkire akkor valoszinuleg o sem okes szazszazalekban, es akkor akarmit csinalsz ilyen marad. Pszichoterapia segitene rajta, de abba nem valoszinu hogy belemegy, sot meg fel lesz haborodva hogy ilyet akartok tole hiszen neki "igaza van". De sokat hallottam ezt.

Szoval azt gondolom ha apad nem tesz semmit, es anyad nem hallgat rad, akkor valoban az a legjobb ha nem mentek vele sehova. A szuloi ertekezletekrol meg melyen hallgatnek, vagy apamat kuldenem a helyedben.

2017. aug. 19. 03:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerencsétlen apádat sajnálom.

A helyében még megvárnám, hogy nagykorú legyél, és kézen fogva lelépnétek a gyengeelméjű, hisztis, idióta anyádtól, aki még majd ezután fog klímaxolni.

Na akkor milyen hárpia lesz majd belőle?!

2017. aug. 19. 05:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Mióta ilyen problémás anyukád..?
2017. aug. 19. 06:19
 8/15 A kérdező kommentje:

Pár éve lett ilyen.Apával beszélgettünk erről,de nem tud vele mit kezdeni.Nem bírja leállítani (régebben még ment).Van hogy sokat veszekednek,de egy ideje csend van szerencsére.

Apa is járt szülőire,de azt mondta,hogy ő nem bírja.Elege van,hogy állandóan csinálja a fesztivált.

Pár alkalommal csendben volt szülőiken,de ha nem az volt ami neki tetszett,akkor jött a balhé,hogy de mi ez már,minek,miért nem...,mekkora hülyeség...

Veszekedések után is hülyeségeket beszél.Nem bír leállni,nem hagyja abba csak azért sem.Épp csend lenne erre elkezdett magában ordítozni, szidkozódni....apámat szidja állandóan.

Valamelyik nap is mondta nekünk,hogy:-Haljatok szomjan,megérdemlitek !

Pusztán azért,mert mi nem akartunk megnézni valamit és leültünk pihenni(több órája sétálgattunk,)

Apa szerint egyre rosszabb lesz.Próbál kedveskedni is hátha.Puszit adni neki.

Vannak jó pillanatai,de a rosszak felejthetetlenek :D Már a saját anyukájával(mamámmal)is összeveszett,mert neki nem tetszett valami.

2017. aug. 19. 07:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyen életunt, energiavámpír p..csa lenne a feleségem én agyonverném és elásnám a hátsó kertben.
2017. aug. 19. 07:24
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Az oroszlán, vagy kos csillagjegy tökéletes leírása. Pont így viselkednek. (Persze lehet más is, de erre a kettőre jellemző az ilyen személyiségtípus) Mindenkiben ellenséget látnak, mindenkinek meg akarják mondani a magukét, muszáj hogy az övék legyen az utolsó szó. Mindenből problémát csinálnak, szitkozódnak, rosszindulatúak, hirtelen felidegesítik saját magukat lényegtelen apróságokon.

Mondjuk nem lehet egy i telligens, művelt ember. Azok nem viselkednel retardáltként.

2017. aug. 19. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!