Anyaként hány naponta hívnád fel a 8 és 12 éves lány gyermekeidet?
Figyelt kérdés
A gyerekeimmel (előző házasságomból) és az új feleségemmel elmentünk nyaralni 2 hétre az édesanyjuk (akivel egyébként együtt élnek) ez alatt az idő alatt egyszer sem hívta fel őket (A nagyobbik gyermeknek saját telefonja is van)... Mi a véleményetek?2017. aug. 18. 23:53
51/55 anonim válasza:
Mer' oszt ugyan régen mikor se vezetékes semmi nem volt akkor hogy beszéltek a szülők a gyerekeikkel? Leginkább sehogy. Elmentem táborba 3 hétre, kibírtam anyám nélkül.
52/55 anonim válasza:
Egyszerse, inkább elmennék dolgozni.
53/55 anonim válasza:
Ha van telefonja minek hivna fel? Majd felhivja a gyerek ha akarja. Engem apam allandoan hivogatott meg egyetemista koromban is, rohadtul idegesito volt.
54/55 anonim válasza:
Persze ha meg hivna akkor az lenne a baj, hogy "nem bizik az apaban hogy tud vigyazni a gyerekre".
Egyebkent nincs se azzal baj aki naponta hiv, se azzal aki havonta. Akkor van baj, ha az egyik felnek joval gyakoribb beszelgetesre van igenye mint a masiknak, es ezt az igenyt a masikra erolteti. Tehat aki naponta hivogat pedig akit hiv annak boven eleg lenne ritkabban, az idegesit.
55/55 Ingroo válasza:
Teljes mertekben megbizik benned.plusz lehet,hogy neki is jol jon egy kis kikapcsolodas hisz napi 24 oraban ketgyerekes anyuka most ezt az evi ket hetet magara dordototta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!