Anyaként hány naponta hívnád fel a 8 és 12 éves lány gyermekeidet?
Nem értem itt a válaszokat.. Szerintem alap, hogy legalább kétnaponta beszéljen az ember a gyerekével. Egy esti 10 perces beszélgetés nem "zavarás", de mégis akarom tudni, hogy hogy érzi magát a gyerek, mit csinált aznap.
Mondom ezt elvált apaként, felnőtt gyerekekkel.
Valoban, rendkívül hihető, hogy egy 12 éves gyerek méretében elérhető a nagyi fürdőruha.
Anyuka meg igazi értelmes nő lehet, hiszen a gyereket arra tanítja, fogadja el magát. Hidd már el hogy egy 12 évesnek nem kell szőrtelenítenie. A bőrét tönkre vágod a szőrtelenítő krémmel. Max borotválni lehetne, de az sem ekkoranak való, sokkal jobb ötlet még eltakarni.
Miért kell ennyire gyűlölni a gyereked anyját?
42!
Neked az az alap. Itt a többségnek meg az, hogy nem nyomul a gyerekre minden percben.
Ha külföldön nyaralnék, egyszer sem hívnám fel őket 2 hét alatt, mert az drága. :D
Ha belföldön nyaralnék, akkor heti 1x, azaz két hét alatt összesen kétszer felhívnám őket, hogy na mizu van, gyerekek?
Annál gyakrabban hívogatni őket felesleges.
Ha egyszer tisztában vagyok vele, hogy jó helyen, biztonságban vannak, akkor minek hívogassam őket?
Pláne nyári szünetben, amikor még suli sincs, semmi nem történik velük egész nap, csak döglenek a tévé előtt. Miről tudnék velük beszélgetni?
Képzelem azt a telefonbeszélgetést..
"Szia! Mit csináltál ma?"
"Semmit. Csak tévéztem."
"Jó. Akkor holnap újra hívlak és megkérdezem ugyanezt."
"Oké, szia."
"Szia."
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!