Anyaként hány naponta hívnád fel a 8 és 12 éves lány gyermekeidet?
"én azt gondolom, hogy az a szülő, aki 2 hétig nem kíváncsi arra, hogy a gyereke él-e hal-e, arra, hogy épségben megérkeztek-e az 1000km-re lévő nyaralóhelyre nem kérdezi meg, hogy jól vannak-e... És mikor hazaértek sem hívják fel őket, akkor beszélnek velük mikor 3 nap múlva hazakerülnek, még egy SMS-t vagy Viber üzenetet nem dobnak rá a gyerekükre igenis rossz szülők. "
Én meg azt gondolom, hogy az a külön elő szulo, aki nem jelezne, hogy baleset érte a gyereket, meghalt vagy rosszul van, az ritka xar szulő és inkább magába nézzen, minthogy a másikban keresse mindig a hibát. Épeszű ember ugyanis úgy van vele, hogy ha minden rendben van, nem jelentkezik a másik, ő meg nem zavarja a gyerekek nyaralását. De persze ehhez megfelelő értelmi színvonal kell, ami nálad ezek szerint nem adott
Nem értelek 19-es, ha az anyjuknál vannak folyamatosan mert éppen én el kell, hogy utazzak, akkor is felhívom őket 3-4 naponta.
De a gyerekek normál életvitel szerint 2 naponta velem vannak, de ekkor is az anyjuknál alszanak (kivéve hétvégenként) és mikor közös elutazós programok vannak. Tudod ott hagytam nekik egy 137nm-es házat és én beköltöztem egy panellakásba....
Na jo..
En is azt gondolom hogy lehet nem akarta zavarni őket..
De! Egy normális anya azért érdeklődik a gyerekei felől hogy: megérkeztek e épségben,minden rendben e stb.
29-es Miért is kellene? Itt mindenki azt írja, hogy ez két irányú... Szóval ha érdekli rákérdez (SMS, Messenger, Viber, de hivhat is) sőt a Messengeren kívül a gyerekeket is elérte volna...
Idén nyáron a 3x 2hetes közös nyaralások alkalmával mindig en mondtam a gyerekeknek mikor lattam rajtuk, hogy igénylik az anyjukat, hogy hívják fel nyugodtan. Én küldtem üzenetet, hogy épségben megerkeztunk. Most úgy voltam vele, hogy ha érdekli keressen...
És mielőtt jönnek a károgók igen 6 hetet velem nyaraltak/nak a 11 hét szünetből, 1 hetet anyukámmal, 3 hetet táborban voltak, 1 hetet az anyjukkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!