Anyaként hány naponta hívnád fel a 8 és 12 éves lány gyermekeidet?
Kedves kérdező! Kétszínű ember vagy, de ezt te is tudod magadról. Azt nem tudtad mondani a lányoknak, hogy itt a telefonod, hívják fel anyát nyugodtan, ehelyett mérgezted őket rendesen a két hét alatt. Én sem hívom soha a lányom nyaralás alatt, mert bőven van neki programja, majd ő hív, ha tud. Szemét ember vagy.
A másik meg, ők anyával vannak állandóan, te meg csak három naponta hívod fel őket?? Milyen apa az ilyen? Ha velük laknál, akkor is csak három naponta akarnál velük beszélni pár percre? Na ezért nézik le az apákat, mert nagyon sokan ilyen aljasok vagytok.
Kedves 16-os te megkeseredett beteg ember vagy. A lányaim közös felügyelet mellett az anyukkal laknak, de minden másnap velem vannak, csak az anyjuknál alszanak.
A nyáron szinte csak velem nyaraltak, holott havi 100000Ft "gyerektartást" fizetek pedig nem kellene, mert a bírónő a közös felügyelet miatt közös teherviselést írt elő, ami max a fele költséget tenné ki.
Miután mindig én nyomom a gyerekek kezébe a telefont, hogy hívjátok anyátokat fel, legutóbb nem tettem meg, kíváncsi voltam, hogy Ő megteszi e. Nem tette....
De a végén mikor a most hétvégére leadtam Őket megint én voltam a szemét....
Pedig a 16-os jól mondja. Mit szidod itt a nőt miért nem vele beszéled meg?
A kérdésedre válaszolva pedig, ha elmegyek nyaralni, és hiányzik anyám, akkor felhívom. Ha pedig nem hív, nem sértődök meg, mert egyértelmű, hogy tapintatból, figyelmességből nem hív (esetedben is). Ha meg telefonálgatott volna, most azért szidnád.
Köszönöm az építő válaszokat én azt gondolom, hogy az a szülő, aki 2 hétig nem kíváncsi arra, hogy a gyereke él-e hal-e, arra, hogy épségben megérkeztek-e az 1000km-re lévő nyaralóhelyre nem kérdezi meg, hogy jól vannak-e... És mikor hazaértek sem hívják fel őket, akkor beszélnek velük mikor 3 nap múlva hazakerülnek, még egy SMS-t vagy Viber üzenetet nem dobnak rá a gyerekükre igenis rossz szülők.
Különösen ha 10 év alatti gyerekekről van szó....
Mellesleg vicces, hogy a volt feleségem azt mondja a közös ismerősöknek, hogy most beszélt a gyerekekkel és nagyon jól vannak és azt főz nekik amit rendeltek, mikor hazaértek, közben meg fel sem vette a kagylót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!