Az ilyen szülők jó szülők? Miért kötnek belém állandóan?
Hogyha 25 éves vagy és nem dolgozol, vagy nem is dolgoztál soha, akkor valószínűleg ezért mondogatják ezeket a dolgokat a szüleid.
Tipikusan gyerekként kezelnek. Kb 6 éves voltam amikor ez divat volt nálunk hogy köszönj ám. A fehérséget nekem is sokszor megjegyezték, nem találom sértőnek.
Szóval szerintem az önállótlanságod miatt viselkednek így veled. Én azt javaslom hogy első körben menj el dolgozni. Ezzel nagyot fogsz nőni a szemükben, főleg ha beszállsz a költségekbe. Nem lesz okuk kötekedni, te neked meg nem lesz időd ilyeneken mint hogy fehér vagy megsértődni. Tehát ezzel sok mindent megoldanál. A köszönés dolgot csak úgy tudod megoldani hogy ha kiszállsz a gyerekszerepből. Ha mászkáltok anyuddal akkor élelmesnek tessék lenni, ne olyan bambának akinek szólni kell hogy köszönjön. Köszönj előre, hogy anyudnak ne legyen miért szólni. Neki is gáz ha ott a nagy kajla lánya és nem köszön. Én úgy gondolom, hogy a munkahely szerzéssel a problémák nagyját orvosolni tudnád. Ha meg még mindig lenne gond akkor lehetőséged lenne elköltözni ezáltal. De ha nem dolgozol ennyi idősen vagy soha nem is dolgoztál akkor joggal gondolhatják hogy fogyi vagy, és nem tudsz nélkülük élni. Szóval a szüleiddel nincs nagy gond, neked kell változtatni és felnőni.
Előző: de igen a szüleivel nagy gond van, ugyanis az ő nevelésük a lusta, motiválatlan 25 éves lányuk aki szakma és érettségi ellenére nem tud mit kezdeni az életével. Mellesleg gondolom ők sem nagyon jeleskednek a pénzkeresésben, ha nem tudtak biztosítani neki még soha egy külön szobát.
Nagyon sok megkeseredett gonosz "szülő" van aki inkább rombolja a gyerekét, mint építi aztán meg a szemére hányja hogy miért nrm sikeres, miért nincs családja, stb.
13
Még sincs igazad.
25 évesen lehetne annyi eszem, hogy elmegyek dolgozni és hogyha annyira sz.ar otthon az életem akkor próbálok valamit tenni hogy kiszakadjak otthonról. Biztos vannak gonosz szülők, de itt nem erről van szó.
Velem is ezt csinálták amíg el nem költöztem és az enyémek is azt hitték, hogy nélkülük éhen halok.
Jelenleg 23 éves vagyok, a párommal külön élek már egy jó ideje közel luxus színvonalon. Dolgozom reggeltől estig pedig nekem még szakmám sincs csak érettségim. A kapcsolatom a szüleimmel azóta 360 fokos fordulatot vett, sokat lógunk együtt és sokkal többet beszélgetek velük. Miért? Mert bebizonyítottam, hogy egyedül is viszem valamire és büszkék rám.
Engem is irritálna ha a lányom annyira életképtelen lenne, hogy még 25 évesen is nekem kéne eltartanom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!