Ilyet csinálhatnak a szülők?
Tehát szeptemberben megyek nyolcadikba. És én már kinéztem magamnak egy gimit, ami nekem tetszik. Ez a suli elég erős de úgy gondolom, hogy még megbírkóznek vele. De ők, vagyis a szüleim olyan iskolát néztek ki ahol megszakadnék a tanulástól (egyébként ez az ország 9. Legjobb gimnáziuma) És még felvételit is kéne oda írni,ami tudom, hogy borzalmasra sikerülne szóval igazából teljesen mindegy,hogy megjelöljük vagy sem mert holtbiztos,hogy nem vesznek fel... És ők ezt egyszerűen nem bírják felfogni... komolyan mondom... 7. év végén 3 négyesem is lett. ABBAA SULIBA KITŰNŐ TANULÓK MENNEK!! Nem értem miért nem fogják fel,hogy nincs kedvem égetni magam... És már tavaly is csomó vita volt ebből, szóval kiváncsi leszek idén mi lesz. Oké tudom hogy nekik kell aláírni a felvételis lapot de nem győzhetném meg őket valamivel hogy hadd menjek oda ahova én akarok? Ez az én életem... Hadd döntsem már el ÉN. Igen még gyerek vagyok de akkor is... És lehet jót akarnak, DE ÉN TUDOM HOGY AZT A SULIT NEM BÍRNÁM!!!
13/L
Kedves kérdező
Közlöm veled hogy attól hogy adott gimnázium nem kér kőzponti felvételit,attól még nem biztos hogy felvesz téged ,tehát jobb ha még 2 sulit megjelőlsz és megírod a kőzpontit ,vagy még 2 olyant sulit választasz ahol nem kell kőzponti.
Fiam most végezte el a 8.osztályt jó eredményel ,és bizony nem vették fel az elsőnek bejelőlt suliba ami kőzeleb lett volna a lakhelyünkhöz ,csak a másodikba , és Pesten lakunk ,ő sem írt kőzpontit.de ő más okokból.
Sajna elkeserítelek,8.első félévére nagyon oda kell tenned magad ,mert sokat számítanak ezek a jegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!