Vannak olyan szülők akikkel nem csak sablonos dolgokról lehet beszélni?
Figyelt kérdés
Tehát nem csak az van hogy haza mész suliból aztán csak annyit kérdeznek,hogy: Jó volt a suli? Vagy hogy megetted a kajádat? Mert ha nem akkor rakd be a hűtőbe. És más dolgokról nem is kérdeznek meg,mindig csak a munka meg az iskola,na meg hogy kajáltam-e,de hogy hogyan érzem magamat,vagy hogy milyennek látom az életet,vagy akár a saját életem,vagy hogy nekik milyen a világnézetük,mi az ő elképzelésük arról nem lehet velük beszélni. Tehát igazán az zavar hogy nem lehet velük eszmecserét folytatni,mert bármiről kérdezem őket szinte nincs semmi önálló elképzelésük a dolgokról. Vannak olyan szülők,akikkel nem csak sablonos dolgokról lehet beszélgetni?2017. júl. 27. 10:12
3/3 anonim válasza:
Igen vannak, én mindig azt kapom a fejemre,hogy sokat kérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!