Hogyan viseljem el a nikotinfüggő anyámat?
Én két lehetőséget javasolnék: menjen el néha-néha masszázsra vagy jógára, hogy lenyugodjon.
Vagy valamit sportoljon,a mozgás kitisztítja a fejét, boxolással például nagyon jól ki lehet engedni a feszültséget, ráadásul még az egészsége is jobb lesz. :)
Addig, míg rá nem találsz a retyóban, vagy az ajtó előtt, ahogy cigizik : sztem ne legyenek nagy reményeid. Főleg ne, ha nincs egyéb "kapaszkodója", ami könnyebbé tenné a leszokást.
Ha mégis képes letenni, az első két hét tuti, hogy pokol lesz neki és körülötte mindenkinek. A nikotin ugyanúgy drog, mint az alkohol, vagy a kokain. Durva elvonási tünetek...kinek mennyi idő és kinek hogy rongyolja le az idegeit a leszokás időszaka.
Állítólag az első 48 óra kritikus, valahol meg két hetet írnak, amíg tart a fizikai függőség. Én sajnos sosem jutottam idáig, mert pontosan ettől tartok, hogy terrorizalnam a családom.
A sértés most nem neked szól, ne vedd fel! Azért mond ilyeneket, mert eddig a cigivel küzdötte le a stresszt, de most, hogy nincs, nem tud mit kezdeni a levezetéssel. Nos nem szép dolog, de kívánom hogy tegye le, te pedig ne érezd magad rosszul, ez az egész nem miattad van. Kitartás.
A tegnapi "150 ezerből kell megelnunk"!?
Na!!Legalább elhatározta!ez már jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!