Miért ilyenek velem? Hogy viseljem el?
Középiskolás vagyok, egy jó középiskolában. Emelt szinten tanulok fizikát és matematikát. Viszont humánból nem vagyok jó. Van egy tanár, aki rettenetesen komolyan veszi a tárgyát, pedig senki sem akar azzal továbbtanulni.
Egy kisebb témazáró anyaga kb. egy A/4-es füzet összes lapjának terjedelmével egyenértékű. A tanár alkalmatlan a pályára. Érettségivel ellentétes anyagot magoltat. Egy egoista b.... Akárhogy tanulok, alig marad meg bennem valami, sorozatosan írom a ketteseket, néha hármasokat.
Párszor panaszkodtam a szüleimnek, erre azt kaptam válaszként, hogy tanuljak alázatosabban! Mindig arra gondolok, hogy az érettségi után már nem fogom használni ezeket az információkat. Elment a kedvem a továbbtanulástól is, inkább egy szakmát szeretnék tanulni, és boldog szeretnék lenni. (Eddig atomfizikusnak készültem). A családi viták hatására olyan dolgok is megfordultak a fejemben, hogy a legelső busz/vonat/akármi elé vetem magam.
Mit tehetek? A lehető leghamarabb elköltözök itthonról.
Sz.rd le azt a tantárgyat, lényeg, hogy a kettes mindig meglegyen, ne bukj meg belőle és ennyi.
Sajnos ilyen tanárok mindig voltak és lesznek is. Nem érdemes ezen kiborulni, pláne nem feladni, amit szeretnél.
Kedves #6!
Nem mindegy, hogy egy füzetnyi villamosenergetikát/mechanikát, vagy Shakespeare-t kell megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!