Hogyan viseljem el, hogy a férjem egyik pillanatban tök kedves, a másikban pedig úgy beszél velem, mint a 'kapcarongyával'?
Én ugyanebben a cipőben járok. Amikor a párom bunkó, én is az vagyok. Aztán ha látom hogy már elmúlt ez az "5 perc" akkor kedves velem megint, és én is vele.
Próbáld meg megszokni, tegyél úyg, hogy egyik füleden be, a másikon ki.
(Le leszek pontozva, ez biztos.)De ezt gondolom akkor is tudtad mikor hozzámentél, ergo túl egyszerű lenne azt tanácsolni hogy válj el.
Az "üljetek le és beszéljétek meg" dolog nem hiszem hogy használna.
Ne viseld el. Mondd meg neki, hogy beszéljen veled, ha megnyugodott. Hagyd ott, ha elkezd "idegeskedni", akkor gyere vissza, ha kitombolta magát.
Az én férjem is ilyen, még amikor elkezdtünk járni megmondtam neki, hogy velem ezt nem. Most sokszor kimegy a kertbe dühöngeni, vagy megy egy kört a kocsival. De előtte mondja, hogy "bocs, örjöngök egy kicsit".
Elsőnek adok igazat. Ha más baj nncs vele, akkor engedd el a füled mellett.
Viszont ha nagyon csúnyán beszél keverj le neki egy pofont. biztos hatásosabb lesz, mint ha beszállsz a vitába.
Köszönöm :)
Első 11:19-es voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!