Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen szeszélyes a...

Másnak is ilyen szeszélyes a párja? Egyik pillanatban úgy érzem, h imád, a másikban pedig hogy semmi keresnivalóm mellette.

Figyelt kérdés
A pillanat idézőjelben értendő. 5-6 napig vagy akár 9-10 napig is minden szép és jó, puszik, ölelések tömkelege, aztán jön 2-3 rossz nap, amikor morgós, semmihez nincs kedve. Ez máshol is így van? Azt állítja ilyen kor is, h szeret, csak fáradt, munkahelyi problémái vannak, stb, és ilyenkor nem hiányzik neki az ölelés (sem).
2009. nov. 9. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
mivel emberek vagyunk,mindenkinek vannak rosszabb napjai. az én párom is néha nyűgös akkor nem is szereti ha hozzáérek, simogatom, ilyenkor inkább hagyom is. de persze nekem is vannak rosszabb napjaim amikor ő tolerálja az én nyűgösségemet. ha az ember ismeri a másikat akkor már tudja ,hogy hogy kezelje ezeket a szituációkat.
2009. nov. 9. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem szeszélyesség, teljesen normális, a párod nem automata, hanem egy ember, jó és rossz hangulatokkal
2009. nov. 9. 10:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, persze :) Csak az a fura, hogy ha nekem valami bajom van vagy fáradt vagyok, direkt jól esik az odabújás, kedveskedés, neki meg épp ellenkezőleg. Lehe, h ez (is) a különbség a ffi és a nő között??
2009. nov. 9. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem ffi-nő különbség, hanem inkább személyiség függő, de tény, több férfi szeret magában lenni, ha gondja van. Férfiatlannak, gyengének, gyámoltalannak érzik magukat, ha valamit nem tudnak egyedül megoldani, nem szívesen osszák meg másokkal a problémáikat. Én nő vagyok, mégse szívesen beszélek a komolyabb gondjaimról és nem igazán vigasztal, ha cirógatással próbálják elterelni a figyelmemet arról, ami foglalkoztat.

Én nő vagyok, mégis jobban szeretem magamban tartani a komolyabb gondjaimat. Nem sokat segít, ha megcirógatnak, amikor valami .

2009. nov. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!