Ha vki másodszorra is lemondja az utolsó pillanatban a találkozót, ( s előtte már vagy 4 időpontot is egyeztettünk) te se hívnád többet igaz?
Figyelt kérdés
babalátogatóba hívtam ráadásul!2009. dec. 22. 18:19
1/7 anonim válasza:
Én hűséges, vagy a másik hü-vel kezdődő kutya vagyok.
Néhányszor még megpróbálkoznék, aztán, ha nagyon nem, akkor hagynám...
2/7 anonim válasza:
Ne hívd többet, most már hívjon ő. Ám ezek után nem sok remény van.
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem érdekli annyira a babád vagy nem szereti őket. Ő csak nektek olyan fontos egy másik embernek nem. Persze ezt el is lehet mondani ha így van.
4/7 anonim válasza:
Én magamból indulok ki, amikor engem hívtak ismerősök babanézőbe akkor én is elég vonakodva mentem, kényelmetlenül éreztem magam. Nem nagyon vagyok elolvadva a kisbabáktól, nem is igazán tudok velük mit kezdeni. Nem tudom eljátszani hogy nagyon meg vagyok hatódva, de megbántani sem akarom a szülőket. Ráadásul egy ilyen látogatásnál a beszélgetés csak a baba körül forog, amihez én nem tudok túl sokat hozzátenni. Lehet hogy az ismerősöd is ilyen okokból hárít, de persze az is lehet hogy tényleg közbejött neki mindkétszer valami.
5/7 anonim válasza:
én is azzal értek egyet, hogy a gyerek csak nektek annyira fontos, nem biztos, hogy a másik annyira odavan érte.
6/7 anonim válasza:
Hát, nem hívnám, hanem azt mondanám, szóljon, ha van ideje és kedve. Aztán majd kiderül. Végül is nem erőszak a disznótor...
7/7 anonim válasza:
felejtsd el. ha magátzol sem jön, és ha megkéred akkorsem jön, akkor mit vársz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!