Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el, hogy a...

Hogyan viseljem el, hogy a férjem egyik pillanatban tök kedves, a másikban pedig úgy beszél velem, mint a 'kapcarongyával'?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy szeret és azt is tudom, hogy ideges típus, de nem tudom elmagyarázni neki, hogy én ilyenkor megalázva érzem magam.
2009. aug. 15. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja és azért érzed megad megalázva mert megaláznak, és te meg hagyod....gondolkodj, ha szeretne megalázna? vagy megengedné hogy csak a halvány gyanúja felmerüljön benned?...áltasd még magad.
2009. aug. 15. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is könnyen belelovalja magát a dolgokba. Főként munkahelyből adódó "problémák" ezek, amik még pörögnek az agyában, és akármit csinálok, is robban a bomba. Nekem azzal sikerült visszább fognom, hogy közöltem vele, hogy én nem a haverod/kollégád/beosztottad vagyok, hanem az életed párja, úgyhogy ezek szerint beszélj velem! És majd ha én is úgy beszélek veled, mint a haverommal/kollégámmal/beosztottammal majd akkor használhatod ezt a hangnemet. Bevált, azóta figyel az ilyenekre. :)
2009. aug. 15. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Biztos baj ez? Talán csak más a kultúrátok. Lehet, hogy ő csak kifejezi a pillanatnyi érzéseit. Ennek az az előnye, hogy mindig tudod, hányadán álltok. Nincs elfolytás meg félreértés. Ha newm veszed magadra, csak jelként, hogy ő most milyen, akkor nem sért. Próbáld meg egy hétig, mi lenne, ha te is azonnal kendőzetlenül, tompítás nélkül(sőt, tenálad inkább túljátszva, eleinte, mert biztos jólnevelt vagy)azonnal lereagálnád, visszaszólnál stb. Csúnyán. De őszintén. Hátha hasznos? A konfliktus, a hangos szó nem rossz,jóra vezethet.

Beszéljétek meg, hogy mások előtt viszont nem csináljátok. Ha kipróbálnád, szólj előre, hogy ez lesz, nehogy annyira meglepődjön rajtad, hogy durván fogadja.

Próbáld meg! Lehet, hogy megszereted! Nem veszíthetsz semmit. Vagy esetleg neki már úgy nem olyan jó, és azt kéri, inkább legyetek visszafogottak.

2009. aug. 15. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez baj...mi az, hogy más a kultúrájuk? Persze, hogy nem vagyunk egyformák, de azt mindenki tudja, hogy a másiknak nem esik jól, ha úgy beszélnek vele, mint egy kutyával. A kérdező leírása szerint itt nem olyan kis dologról van szó, ha megalázva érzi magát. Szóval igen is, ez gond és meg kell beszélni, mert nem jó, ha csak gyűlik benned a feszültség, közben meg meg lehetne szüntetni.
2009. aug. 15. 13:50
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2009. aug. 15. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!