Nem szeretem az anyámat. Hogy viseljem el?
Anyámmal alapjába véve nincs semmi gond azon kívül, hogy elme beteg. Mindent megtilt nekem vagyis próbál de igazából én azt csinálok amit akarok, ő úgysem jön rá. Nem szeretem. Akkor vagyok boldog ha ninca itthon, ha minnél messzebb vagyok tőle. Ő nem ismer. Semmit nem tudok neki elmondani, mert az van amit ő akar. Ezért ő csak azt az énem ismeri amit lát. Ő beteg agyilag. De tényleg orvoshoz is jár.
Lelkileg is zsarol, de nem hagyom. Hisz a magam életét élem a tudta nélkül. Vélemény?
Ha nem titok, hány éves vagy?
Keress pénzt és egy jó kapcsolatot vagy koleszt.
Veled alapjában véve az a gond, hogy csak magaddal foglalkozol.
A magad életét akkor fogod élni, ha a magad pénzéből a magad megteremtett helyén éled. Ahol senki dirigálhat neked, mert független vagy csalás nélkül.
Vélemény.
Ha nembirod elviselni koltozz el ennyi..
Majd meglatod milyen stresszes az elet ha felnosz en onnalonak kell lenned..
Azert tilt mert felt teged nem rosszat akar de ha neked nem jo nem a jokislany szerepet kene elotte felvedd hanem megbeszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!