Mit szolnal ha onallo letedre a szuleid allandoan beavatkoznak az anyagi donteseidbe?
Figyelt kérdés
van egy sajat lakasom, amiben lakom
van mellette X osszeg megtakaritasom amibol vasaroltam egy lakast amit masfel ev mulva adnak at (most epitik)
csak atadaskor kell kifizetni a lakast, de ezzel gyakorlatilag lenullaztam a megtakaritasaim
szuleim teljesen felhaborodtak hogy csinalhattam ezt, meggondolatlansag volt, nem beszelunk es ugy tunik teljesen kitagadnak emiatt a dontesem miatt
2017. aug. 1. 17:02
11/11 A kérdező kommentje:
van egy sajat lakasom onerovel vettem hitelmenetesen
2 eve vettem szinten igy epuletlenul tervezesi fazisban
a kozos koltsege 12.ooo ft
a masik lakasba keszulok menni
az nagyobb lesz, melygarazzsal
ujjabb modernebb takarekosabb
ezt a mostanit vagy eladom, de nem tudom az akkori mindenkori piaci helyzet hogy fog alakulni
el fogom e tudni adni gyorsan vagy evek alatt..
2017. aug. 2. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!