Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az összeomlás szélén vagyok...

Az összeomlás szélén vagyok anyám miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Édesanyám lehetetlenné tette azt hogy normális életet lehessen vele együtt élni. Nemrégiben jött haza, és egyszerűen nem lehetséges mellette meg lenni. A veszekedéseink már olyan hangosak, hogy már-már félek attól, hogy csendháborítás miatt kihívják ránk a rendőröket.

Ő ezt mind szánt szándékkal csinálja velem, azonban utána érdeklődtem annak is, hogy hogy is mennek a dolgok. (Rendőrséget felhívtam: sz!rt nem tudnak tenni.) Polgári per útján lehetne őt elintézni, és az ugye pénzbe kerül. Jelenleg ugyan munkám nincs, viszont tanulok (kresz) és közben keresek munkát, ám egyszerűen otthon olyan katasztrófa a helyzet, hogy az ember frusztrált lesz és ideges, ami által lehetetlenné teszi számomra azt hogy tanuljak, pihenjek, és egyebek. Ő csicskást akart belőlem csinálni, azonban én meg nem voltam és lettem olyan h-lye mint ahogy ő gondolja. Egyszerűen nincsen hová menjek, nem igen tudok kialakítani semmilyen értelmes életet ott, ahol vele lakok sajnos. ( Anyagilag bőségesen elvan látva - 1 millió forint/ 4000 svájci frank a fizetése).

Vannak bizonyítékaim ellene, van 2 tanúm, viszont nem akarok bírósági ügyet csinálni belőle, pláne olyat, hogy én fizessek. Megoldást nem látok, rokonaim nem igen keresnek és beszélnek velem, mióta nem követem a "családi útmutatást", és nem látok megoldást rá. Anyámmal bármilyen együttélést pedig nem lehetséges semmilyen úton és módon fenntartani. Vannak azonban olyan rokonaim, akik ha én segédmunkásuk lennék ( lóf$sz pénzért, szinte ingyen) akkor meg engednék hogy ott éljek náluk, azonban érthető hogy akkor a kresz-en kívül és más egyéb tanulási vágyaimat eláshatom. (F/24)

2017. júl. 24. 21:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem lehetnél kicsit öneállóbb,egyáltalán dolgoztál már életedben? olyan,nincs hogy nem találsz munkát... munka van,csak kérdés,hogy a kis egódnak mennyire fáj elvállalni azt.Én sem jöttem ki édesanyámmal annó,fogtam magam elhúztam Németországba szarért hugyért dolgoztam egy kurwa mekiben mérnöki Diplomával.Mindent csak akarni kell,különben b...hatod öreg!
2017. júl. 25. 06:37
 22/31 anonim ***** válasza:
63%

Köszönd meg anyádnak, hogy eddig megtűrt, add le szépen a lakáskulcsot és húzz el a pics@ba.

Onnantól kezdve magadon kívül senkit nem tudsz majd hibáztatni sanyarú sorsod miatt.

Ha holnaptól elkezdesz keményen dolgozni (napi 12 órákat) akkor talán talpra állhatsz, különben sírva könyöröghetsz anyádnak, hogy fogadjon vissza.

2017. júl. 25. 06:51
 23/31 anonim ***** válasza:
20%

Dolgozz, aki akar, az talál munkát, akár egy gyárban is, míg nem lesz jobb.

Nekem is szar életem volt, 22 évesen passziváltam fősulin, elmentem teljes állásba dolgozni (bébiszitter) és elköltöztem.

A sulit igaz nem fejeztem be (bár mindegy, szar szak amúgy is), de azóta is kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamat dolgozok.

Most épp nem, mert nemrég költöztem ki Svájcba és melókeresés alatt állok, de addig a párom segít és a számlámon van összeg, hogy ne kelljen kuncsorogni.

2017. júl. 25. 09:11
 24/31 anonim ***** válasza:
50%

Mellesleg anyád tudod miért ilyen veled?

Mert már a töke kivan, hogy 24 évesen otthon élősködsz, és eddig semmi munkaviszonyod nem volt szinte.

Kérdező, te konkrétan hat éve! vakarod a farkad, rezsibe nem adsz, csak elvárásokat támasztasz.

Ha az én gyerekem lennél, 20 évesen, két év után kiteszlek, mert

1. nem az én dolgom eltartani a keresőképes gyerekemet

2. talán így összekapod magad és nem mindenféle hébe-hóba kamutanfolyamokkal cs.szed az időt, értelmes dolgok helyett

2017. júl. 25. 09:16
 25/31 anonim ***** válasza:
33%
Anyukád asvájcban takarítónő?
2017. júl. 25. 09:19
 26/31 anonim ***** válasza:
87%

"Aki akar az talál munkát."

Pályakezdőként majdnem 2(!!!) évembe telt, míg találtam munkát, az is közmunka volt. Erről ennyit. Pedig aztán jelentkeztem árufeltöltőnek meg gyárba csomagolónak is.

2017. júl. 25. 10:50
 27/31 anonim ***** válasza:
8%

26-os, ismétlem, aki akar, az talál munkát!

Furcsa, nekem kicsit több, mint egy hónapomba telt, de nem is otthon ültem, hanem jártam Pestet meg a városkámat.

Leadtam egy csomó helyre, és másfél hónap múlva már az Auchanban voltam árufeltöltö.

2017. júl. 25. 11:03
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Persze, ha nem vagy rászorulva, akkor szórakozhatsz két évig, tudod, sokunknak nincs erre ideje, mert etetni kell a gyereket, vagy épp költözni kell, különben mehetsz a híd alá, vagy felakasztod magad, olyan szar az otthoni légkör.
2017. júl. 25. 11:05
 29/31 anonim ***** válasza:
20%
Menj le mosogatni a Balatonra.
2017. júl. 25. 11:29
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben példaképemmé fogadnám édesanyádat. Sikerült elérnie, hogy 1 milliós fizetése legyen. Vajon mit csinálhatott ő másképp, mint én?
2017. júl. 25. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!