Miért van az, hogy a szüleim szándékosan nem értenek meg?
25 vagyok. Igen, felnőtt, pont mint te, ugyanis 18 vagy. Elárulom neked, hogy nekem a te korodban kiváltság volt, hogy lehetett kutyám, akiről gondoskodhattam. Most is van kutyám és soha senki nem könyörög, hogy vigyem le. Valószínűleg te könyörögted ki a kutyát, nem a szüleid ötlete volt, most el is kell látni, nem csak örülni, hogy jaj, cuki. Egy kutya ellátása amúgy nem két fillér, tehát ne gyere azzal, hogy nem kapsz semmit.
Én sem kapok évente telefont. Én és a férjem akkor veszünk új cuccokat, ha a régi tönkremegy. Igen, megengedhetnénk magunknak, hogy évente új telefonunk legyen, de nem veszünk, mert fontosabb dolgokra (ház, baba stb) gyűjtünk.
Nem muszáj segíteni otthon, de akkor teljesen jogos, hogy nem főznek neked. Ami igazából nem is nagy zsarolás, mert magadnak is főzhetnél vagy ehetsz hideget is. Megoldás: költözz el, ha ennyire rossz a sorod. De figyelmeztetlek, hogy akkor senki nem főz neked vagy vesz új telefont, mindent magadnak kell megoldanod.
Te is felnőtt vagy - ja, csak jogilag, mert amúgy egy követelőző kisgyerek.
Nem kaptál telefont, úristen, elmehetsz dolgozni, én is abból a pénzből vettem magamnak.
Le kell vinned a kutyát, mosogatnod kell, IGEN, ALAP, mert te is ott élsz.
Vagy úgy gondoltad, hogy elücsörögsz egész nap, ők meg meló után még csinálják meg a dolgokat, és tartsanak is el?
Tudod, a szüleid megtehetnék, hogy kiraknak, elvégre betöltötted a 18-at, mehetsz dolgozni és állhatsz meg a saját lábadon.
Nem kell panaszkodni.
Én 13 éves koromtól kezdve vittem a háztartást, mert muszáj volt, ha nem akartam, hogy apa hulla fáradtan hazaérve még mosson meg takarítson.
Nem kaptam tőle vadiúj telefont, mert másra kellett a pénz, és az állatokat is én láttam el, meg nyáron zömmel a kertünket is én kapáltam, gazoltam, losoltam, mégsem filóztam, hogy jaj, milyen szar sorom van, hanem segítettem SZÓ NÉLKÜL, ahol tudtam.
Nőj fel, mert az élet nem lesz habostorta, kicsim.
28n
Biztos nem gepelted el a korodat? Azt hinnem nyolc eves vagy.
Atyam, ilyen hulye gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!