Mit csináljak az anyámmal?
Folyton kutat utánam.Végignézi a Facebookon az ismerőseimet és utána jön kérdezgetni,hogy ki ez meg hogy én jelöltem be,honnan ismerem...
Múltkor az gmail levelezésemet nézte végig(elfelejtettem kijelentkezni a tableten)és jött oda,hogy ki ez aki írt nekem(osztálytársam átküldött valamit+nagyanyámmal leveleztem).MINDENT végignézett !!!Utána kijelentkeztem,eddig még nem vette észre,de szerintem amiatt is balhézni fog.
Ha gépezek direkt bejárkál(a szobámban nézegeti a haját,mindig akkor hozza be a ruhákat még az ajtóból is kukkol)Egyszer még az előzményeimet is végignézte!
Azt állítja,hogy én mindig akkor kattintok,amikor ő odajön,vagy amikor a közelben van O.o Ez egyáltalán nem igaz.Nincs semmi rejtegetni valóm.Persze,hogy kattintok,hisz nem a gondolatokkal irányítom gépet,de ezt ő nem érti meg.
Akkor is azt állítja,hogy én pont akkor kattintok el és hogy ez elég érdekes =_=
Egyszerűen már nem bírom elviselni.Ez még semmi ahhoz képest,amiket csinál !Bolond ez a nő!!!Mindig kitalál dolgokat,mint valami nem normális.Folyton fenyeget meg a másikra ken dolgokat.Mindig a másik a hibás,mert ő nem képes belátni,hogy igenis ő hibázott.
Múltkor nekiállt levest főzni,mi többiek meg aludtunk.Közben ő is ledőlt pihenni,de végül bealudt és a leves odalett(nem marad leve meg a tésztával is gond volt).Na erre elkezdett velünk ordítozni,hogy mi miért nem szóltunk neki!Szóval mi voltunk a hibásak.
Vezetés közben zavarja apát.Elkezd magyarázni meg tapossa a képzeletbeli féket,pedig semmi gond sincsen.Nemrég belefutottunk egy dugóban(nem rég volt,pár napja)és elkezdett ordítozni,hogy:-Ajjajjj!!!!Jaj!!Vigyáz!!...stb
Apám már tiszta ideg volt,mert ott ordítozott mellette.Apa alig bírja elviselni,mert egyre rosszabb lesz.Veszekszik apával meg provokálja,utána bezzeg játssza az ártatlant,akit bántanak.
Persze bevallom,hogy apa sem egy kis angyal.Elég könnyen felmérgesíti magát,szóval ő sem könnyű eset,de vele legalább lehet bírni és rendesen elbeszélgetni.
Anya tipikus paranoiás.Nem megy futni,mert elrabolják,én se menjek sehova,mert engem is elvisznek/kirabolnak.Apa meg elengedne,mert egésznap otthon ülök és szeretné,ha kimozdulnék otthonról.
Én már nem tudom,hogy mit csináljak.Mindig beállít minket rossznak és folyton veszekszik!Láttátok volna,hogy szülőként mit csinált!Még én szégyelltem magam miatta !
Konkrétan lehülyézett mindenkit.
Mit csináljak anyával?Hogyan lehet egy ilyen személyt leállítani is észhez téríteni?
15l
(Elnézést az esetleges hibákért,telefonról írok és próbálok minél gyorsabban:/)
Hangsúlyoztam, hogy "nem hibátlan", hanem átlagos.
Nagyon derék dolog, hogy segédkeztek, dicsérendő.
Titkos rendőrség
(bizony volt ilyen világ és még ma is előfordul...)
Hangokat hall...
(Igen, mivel talán az átlagnál érzékenyebb a hallása).
Kiabál...
(A neveltségi és a műveltségi szintje átlagos, bizony az átlagemberek gyakran kiabálnak, mivel nem tudnak érvelni, nem tanulták meg, nem volt minta...)
Gyanakszik...
(Egy anyának az a dolga, hogy óvatos legyen, óvjon, vigyázzon a gyerekeire. Sok rossz történik a világban, talán néha túlzásba viszi, de még mindig jobb, mintha elhanyagolna benneteket a húgoddal.)
Annyiban vagy gáz, hogy 15 évesen nem ártana, ha ezeket a dolgokat nem úgy tüntetnéd fel, mintha anyád elmeroggyant lenne, hanem a helyén tudnád kezelni a cselekedeteit.
Anyáddal nem hadakoznod kellene, hanem ügyesen felismerni, hogy ami épülésedre szolgál azt elfogadod, ami pedig nem, azt elengeded a füled mellett.
Nem könnyű 15 évesen a generációs ellentétek kezelése, de nem is megoldhatatlan.
13! Elképesztő hogy te minden kérdésnél a kérdezőket bántod! Nem normális a gondolkodásmódod! Mit gondolsz mit élnek át ezek az emberek hogy már ide jönnek mert totál kikészítik otthon őket az idegbeteg családtagjaik???
A kérdező is kinek beszélje ki a problémáit?
Komolyan írom húzz el a fran.cba innen, ne idegesítsd tovább az embereket!
Ha szerinted normális az olyan ember mint itt az anya akkor valószínűleg te is olyan vagy!!! Azért természetes neked a viselkedése! Szégyelnem magam ha úgy gondolkoznék mint te selejt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!