Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek az anyámmal ha...

Mit tegyek az anyámmal ha nagyon szigorú és meg szeretnék egy pár órára szökni és meg szeretném szivatni?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy 13 éves vagyok és a barátaimmal hülyéskedtünk. Aztán már durvább dolgokat is csináltunk..pl kiírta az egyik barátom facebookra a nevembe hogy lezbikus vagyok. Mi ezen nevettünk és kitöröltük,de anyám komolyan vette..és azt mondta,hogy soha többet nem találkozhatok velük,és nem mehetek sehova..el szeretnék szökni egy pár orára..DE!! Ha megtudja anyám akkor nem találkozhatok többet apuval,elveszi mindenemet és nem táncolhatok többet(táncolok és nekem az a mindenem)a nevelőm nem foglalkozik vele mert úgy se mehet sehova(háziőrizetbe van)
2017. jún. 10. 19:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

"meg szeretném szivatni"

Amikor elmegy, mosogass el, főzz valami finomat, mosd fel a konyhát. Ha hazajön teljesen el lesz képedve!

2017. jún. 10. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Ha elszöksz, a rendőrség azonnal keresni kezd, mivel gyerek vagy. Biztos, hogy ezt akarod?
2017. jún. 10. 19:51
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
13 évesen ennyi ésszel szabadlábon... elképesztő... Szegény anyukád! :(
2017. jún. 10. 20:12
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Magyarán anyukád próbál megóvni a saját baromságaidtól, és te meg akarod büntetni azért mert törődik veled. Az szép. Kár hogy némi józan eszet nem tudott a fejedbe verni.
2017. jún. 10. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Hat szokjel. Es ha nem enged apadhoz utana akkor oda is szokj el. A dolgaid meg ne add oda neki.
2017. jún. 10. 20:28
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Szégyenlem, hogy veled egykorú vagyok.
2017. jún. 10. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Az Isten mentsen meg tőle, hogy ilyen hülye gyerekem legyen.
2017. jún. 10. 20:46
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom... te meg vagy zakkanva teljesen, a haverjaiddal együtt. Szegény anyukád, nagyon sajnálom. Ülj le, és ha van ép része az agyadnak, akkor gondokozz mélyen el és jusson eszedbe, hogy milyen szerencsés vagy, törődő, gondoskodó anyukád van, aki meg akar óvni a sok baromságtól. Később még nagyon hálás leszel érte. Nehéz a kamaszkor, de azért nem mindenki ennyire lökött, mint te vagy. Eszedbe ne jusson elszökni!!!!!!!!!!!! Keress normális barátokat.
2017. jún. 10. 20:47
 9/19 anonim ***** válasza:
66%

Számodra nem égő az, hogy a barátaid b#zinak tartanak ?

Vagy te tényleg a fiúkat szereted ?

Ha az én barátaim ilyet írnának ki úgy b#sznám szét őket, hogy a kórházban feküdnének 1 hónapig.

Most minden ismerősöd azt hiszi b#zi vagy és ez vicces ? Gratulálok.

Anyukádnak van igaza.

2017. jún. 10. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki itt alázza szegény gyereket, mintha soha nem lettek volna kamaszok, viszont nem brutális, hogy a nő azzal büntet, hogy nem engedi, hogy a gyereke ne találkozzon a SAJÁT APJÁVAL???
2017. jún. 10. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!