Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek az anyámmal ha...

Mit tegyek az anyámmal ha nagyon szigorú és meg szeretnék egy pár órára szökni és meg szeretném szivatni?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy 13 éves vagyok és a barátaimmal hülyéskedtünk. Aztán már durvább dolgokat is csináltunk..pl kiírta az egyik barátom facebookra a nevembe hogy lezbikus vagyok. Mi ezen nevettünk és kitöröltük,de anyám komolyan vette..és azt mondta,hogy soha többet nem találkozhatok velük,és nem mehetek sehova..el szeretnék szökni egy pár orára..DE!! Ha megtudja anyám akkor nem találkozhatok többet apuval,elveszi mindenemet és nem táncolhatok többet(táncolok és nekem az a mindenem)a nevelőm nem foglalkozik vele mert úgy se mehet sehova(háziőrizetbe van)
2017. jún. 10. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Bocs, előző vagyok, *nem engedi, hogy találkozzon az apjával.
2017. jún. 10. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
38%

Ha a gyereknek ennyi esze van, akkor sejthetitek, hogy az anyjának sincs sokkal több. A tiltással büntetés mindig a visszájára sül el, láthatjuk itt is. Az meg pláne undorító, hogy az anyja az apjától vagy a tánctól akarja eltiltani ahelyett, hogy elmagyarázná neki, mekkora ökörséget csinált.

Az internet nem felejt, hiába törölsz ki valamit, az némi ügyességgel bármikor megtalálható! Aki picit ért hozzá, vissza tudja keresni az oldalad akkori állapotát. (Pl. majd az a srác, akibe egyszer beleszeretsz.) De ha nem teszi ezt senki, az ismeretségi körödben már akkor is mindenki megállapította, hogy szánalmasan ostoba és röhejes vagy, ha ilyen dolgok szórakoztatnak.

2017. jún. 10. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

9-es: szerintem a kérdező lány. "lezbikus" (sicc!)

Szökj el, de ne szívasd meg. Ahh, mekkora szégyen vagy.

A családod se 100-as, főleg a nevelőapád. Háziőrizet... remek.

Isten, óvd a királynőt. Ha valakinek mond valamit ez a könyvcím. Ennyi idős koromban kb. tízszer elolvastam. Tanultam is belőle.

2017. jún. 10. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Kedves kérdező, ha számodra fontos az apud és imádsz táncolni, akkor bizony vissza kell venned magadból, hogy ne legyél korlátozva. Jól viselkedsz, nem csinálsz polgárpukkasztó baromságokat és nem fogsz eszelősen olyan dolgot elkövetni, ami a rendőrség kihívásáig fajulhat (pl. szökés). Egyébként 14 évesen már anyád akarata ellenére is apádhoz költözhetsz. Csak az itt a kérdés, hogy a nevelőapád miért van házi őrizetben?
2017. jún. 10. 22:00
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

"Az meg pláne undorító, hogy az anyja az apjától vagy a tánctól akarja eltiltani ahelyett, hogy elmagyarázná neki, mekkora ökörséget csinált."

Szerintem neked fogalmad sincs, hogy milyen egy megzabolázhatatlan, pattogó, eszelős tini lány, akinek végeláthatatlanul sok ostoba, irracionális gondolatai vannak a fejében. Egy jó szülő persze, hogy aggódik a gyerekéért és akár korlátozni is képes, hogy a gyerek a saját hibái miatt ne essen pofára. Igen, az apjától való eltiltás már egy kicsit durva, de ilyenkor a szülő agyát persze, hogy elönti a szar. Mégis csak a gyereke mentális-intellektuális-fizikai egészségéről van szó. Az is lehet, hogy a lány apja se 100-as.

2017. jún. 10. 22:09
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

15, ezt a leosztást ! :D

[link]

2017. jún. 10. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

"el szeretnék szökni egy pár orára..DE!! Ha megtudja anyám akkor nem találkozhatok többet apuval," - nézd, ha anyád börtönbe akar kerülni, akkor hajrá:

"Kiskorúval való kapcsolattartás akadályozása

210. § (1) Aki a hatósági határozat alapján nála elhelyezett kiskorú és a kiskorúval kapcsolattartásra jogosult személy közötti kapcsolat kialakítását vagy fenntartását a kapcsolattartás kikényszerítése érdekében alkalmazott bírság kiszabását követően is önhibájából akadályozza, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Szóval Kérdező, az ilyen fenyegetőzéseket be ne vedd...

2017. jún. 11. 00:49
 18/19 anonim ***** válasza:
38%

Ne szivasd meg mert te jársz porul,ugyan az apad láthatását nem tilthatja meg ,de tánctol igen is eltilthat ,és egyátalán nem vicces ha rolad azt irják ki lányokat szereted lány létedre meg értem anyukádat hogy kiakat,

Az még ugyem lesz vicces hogy rendőrség vissz haza mert elszöktél.

2017. jún. 11. 06:32
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha igazán szigorú szülő akarnék lenni, akkor hagynám, hogy azt csinálj, amit akarsz, semmibe nem szólnék bele. Ha le akarod járatni magad az interneten, hagynám, hogy lejárasd magad; vagy ha nem akarsz tanulni, akkor ne tanulj. Hagynám, hogy a hülyeséged miatt akkorát koppanj, hogy csak na.

Az a baj, hogy amikor rájössz arra - ha egyáltalán rájössz - hogy mekkora hülyeséget csináltál, már túl késő. Nem vettek fel abba az iskolába, ahová szerettél volna bejutni, az összes haverod faképnél hagyott, mert nem tartanak méltónak arra, hogy az idejüket veled töltsék el, ja és extra poénként megvonnám tőled a zsebpénzt és mehetsz dolgozni valami rossz diákmunkába 16 éves kortól.

2017. jún. 11. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!