Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyámmal mert...

Mit csináljak anyámmal mert elegem van bellőlle?

Figyelt kérdés
anyám ki készít mielőtt mondanátok hogy csak a tinédzser kor bla bla bla nem azért már elegem van pl abbol hogy állandoan hazudik mindenkinek és ebbe engem is beleránt meg hogy szószerint csicskásnak tart mert ott volt kint a kutya tál mellett bekiabál hogy vigyem be a tálát és erre bejőn de ilyet egy nap 1000-szer csinál. Nem hagyja hogy tanuljak mert ezt csináld meg azt! De ha 4-esnél rosszabat hozok már egyből megver! Meg még 1000 ilyen nagyon rosz szokása van! Gondoltam kiköltözők apumhoz angliába! Mikor kőzőltem vele az asztalról lesőpőrt minden üveg tányért a telefonomat a falhoz dobta! és lehordott minden szar szemétnek! erre 1 hétig mindenvjo volt de utána kezdődőtt előről!meg állandoan szégyenbe hozz mindenhol! és nem tudom mit csináljak merr kikészit lelkileg! és ha mielőtt mindaná valki mert fáradt mert sokat dolgozik akkor annak mondom hogy lazza 4 órás munkája van és a 4órábol 1-2 orát dolgozik az is laza

2017. máj. 14. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nyugi, ez tényleg nem normális amit Anyukád csináld. A tudta nékül beszéld meg Apukáddal. Mond meg neki, hogy nem birod elviselni és, hogy jöjjön el érted. Mond azt is, hogy minden apróságért ver.
2017. máj. 14. 22:03
 2/16 A kérdező kommentje:
ezt csináltuk csak anya nem enged el a biroság meg anyámnak itél tesomat már elüzte ő 18adik szülinapja előtt egy nappal előtt este elment buliba másnap márvhaza se jőtt
2017. máj. 14. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy? Nézd..ha ver..akkor a biróság nem fog neki itélni többet.
2017. máj. 14. 22:10
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Tudom, nulláig le leszek pontozva, de nem érdekel. Nem népszerűségre törekszem.

Legközelebb, amikor balhézik, öleld át kedvesen. Mond neki, hogy szereted, s minden rendbe fog jönni.

Próbáld ki! Ha nem válik be, szólj. De meg lesz a hatása. Tudom!

2017. máj. 14. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen..egy hétig :D
2017. máj. 14. 22:18
 6/16 A kérdező kommentje:
14f és senki nem lesz lepontozva
2017. máj. 14. 22:21
 7/16 Blondie.W ***** válasza:
64%
Borzasztó a helyesírásod. Előbb azt kéne megtanulni..
2017. máj. 14. 22:42
 8/16 anonim ***** válasza:
37%
ja mert lelki roncsként kb ahhoz van kedve h helyesen írjon.. amíg érthető addig nem a helyesírásba kötnék bele.
2017. máj. 14. 22:45
 9/16 anonim ***** válasza:
#7: nem olvastad, hogy az anyja nem hagyja tanulni?? Ne legyünk előítéletesek, bizonyára ez állhat a háttérben :)
2017. máj. 14. 23:04
 10/16 anonim ***** válasza:

3-as válaszadó - :)

Ahogy írtad.

Kiskorú, nem dönthet csak úgy, kapja magát és uccu neki Anglia.

1, a bíróságnak azt mond az anya amit csak akar.

(ha csak nincsenek rajtad kék-zöld foltok a verések miatt, amiről látlelet készül orvosnál és azt nem mutatod meg anyunak.

2, apádnak ez miatt haza kellene utazni bírósági tárgyalások miatt, és hogy a bíróság neki ítéljen oda.

3, amikor úgy látod, hogy hiába panaszkodsz az otthoni verésekért, anyád tagad, oda ballagsz a bórósági tárgyalása alatt az ügyvédhez, és előkapod a titkos fegyvered, amire eddig senki nem tudott még csak Te.

Az orvosi látleletet. Akkor lesz csak a meglepetés, bedobod az adu ászod.

Ez csak egy tipp.

Vagy ha van okos telefonod, dugd el valahova, ahol nem vehető észre, és indítsd el a video felvételt, mikor

úgy érzed itt verés lesz.

Tehát ez olyan egyszerűm hogy "gyere cipó, megeszlek".

Vagy:

[link]

2017. máj. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!