Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyámmal mert...

Mit csináljak anyámmal mert elegem van bellőlle?

Figyelt kérdés
anyám ki készít mielőtt mondanátok hogy csak a tinédzser kor bla bla bla nem azért már elegem van pl abbol hogy állandoan hazudik mindenkinek és ebbe engem is beleránt meg hogy szószerint csicskásnak tart mert ott volt kint a kutya tál mellett bekiabál hogy vigyem be a tálát és erre bejőn de ilyet egy nap 1000-szer csinál. Nem hagyja hogy tanuljak mert ezt csináld meg azt! De ha 4-esnél rosszabat hozok már egyből megver! Meg még 1000 ilyen nagyon rosz szokása van! Gondoltam kiköltözők apumhoz angliába! Mikor kőzőltem vele az asztalról lesőpőrt minden üveg tányért a telefonomat a falhoz dobta! és lehordott minden szar szemétnek! erre 1 hétig mindenvjo volt de utána kezdődőtt előről!meg állandoan szégyenbe hozz mindenhol! és nem tudom mit csináljak merr kikészit lelkileg! és ha mielőtt mindaná valki mert fáradt mert sokat dolgozik akkor annak mondom hogy lazza 4 órás munkája van és a 4órábol 1-2 orát dolgozik az is laza

2017. máj. 14. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8 napon belül gyógyuló testisértés vagyis nyugodtan jelentesd fel és miután megtörtént siess látleletet venni.
2017. máj. 14. 23:37
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
15/f vagyok .. engen anyukam nem bir megverni egyszeruen erosebb vagyok mint o (ezt nem ugy kell venni mintha nem szeretnem anyut, de ez teny) es teged 14eves megver? ... velem is volt ilyen ,hogy apu orditott velem amikor tudtam ,hogy nekem van igazam orditottam en is ennyi... a vegen megdicsert ,hogy kiallok a magam igazsaga mellett (ORDITS VELE TE IS, MEG MONDJ OLYANOKAT, HOGY NEM CSODA, HOGY APU ELHAGYOTT NEM GONDOLKODTAL EZEN MEG A TESOM SEM BIR KI) na ezek utan jo ideges lesz vagy annyira nem akar veled lenni, hogy apadnak ad vagy kibekultok es normalis lesz ... az ilyen anya nem i
2017. máj. 14. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, az utolsó, 15 éves válaszolóra nehogy hallgass... Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy trollkodik-e vagy komolyan írja, de mindkettőt durvának tartanám. Ezzel véleményem szerint csak rosszabb lenne a helyzet, nem ilyen módon kell megoldani a problémákat, ez csak a szegénységi bizonyítványról tanúskodik véleményem szerint.

De egyébként tényleg, ahogy korábban is említették, orvosi látlelet, bíróság, nem normális ez a szituáció.

2017. máj. 15. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es ha velem kezdesz random orditani, ugy szájon váglak, hogy csak pislogsz.

Mit gondolsz magadrol?

Kérdezö: most nár a 15f-kat is verik? eddig egy 13 lány panaszkodott ide hasonlokat és hasonlo szinvonalon...

2017. máj. 15. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:

#14:

Vigyázz, mert aztán úgy visszaadja neked, hogy te már nem pislogni fogsz, hanem kiesik a szemed. xD

2017. máj. 15. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

kikészít

tinédzserkor

abból

állandóan

szó szerint

kutyatál

tálját

bejön

rosszabbat

rossz

közöltem

lesöpört

minden jó

állandóan

hoz

kikészít

valaki

laza

órából

órát

Csak ennyi szót nem tudsz leírni helyesen. Biztos nagyon figyelsz az iskolában. :)

2017. máj. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!