Mit csináljak az anyámmal?
Folyton kutat utánam.Végignézi a Facebookon az ismerőseimet és utána jön kérdezgetni,hogy ki ez meg hogy én jelöltem be,honnan ismerem...
Múltkor az gmail levelezésemet nézte végig(elfelejtettem kijelentkezni a tableten)és jött oda,hogy ki ez aki írt nekem(osztálytársam átküldött valamit+nagyanyámmal leveleztem).MINDENT végignézett !!!Utána kijelentkeztem,eddig még nem vette észre,de szerintem amiatt is balhézni fog.
Ha gépezek direkt bejárkál(a szobámban nézegeti a haját,mindig akkor hozza be a ruhákat még az ajtóból is kukkol)Egyszer még az előzményeimet is végignézte!
Azt állítja,hogy én mindig akkor kattintok,amikor ő odajön,vagy amikor a közelben van O.o Ez egyáltalán nem igaz.Nincs semmi rejtegetni valóm.Persze,hogy kattintok,hisz nem a gondolatokkal irányítom gépet,de ezt ő nem érti meg.
Akkor is azt állítja,hogy én pont akkor kattintok el és hogy ez elég érdekes =_=
Egyszerűen már nem bírom elviselni.Ez még semmi ahhoz képest,amiket csinál !Bolond ez a nő!!!Mindig kitalál dolgokat,mint valami nem normális.Folyton fenyeget meg a másikra ken dolgokat.Mindig a másik a hibás,mert ő nem képes belátni,hogy igenis ő hibázott.
Múltkor nekiállt levest főzni,mi többiek meg aludtunk.Közben ő is ledőlt pihenni,de végül bealudt és a leves odalett(nem marad leve meg a tésztával is gond volt).Na erre elkezdett velünk ordítozni,hogy mi miért nem szóltunk neki!Szóval mi voltunk a hibásak.
Vezetés közben zavarja apát.Elkezd magyarázni meg tapossa a képzeletbeli féket,pedig semmi gond sincsen.Nemrég belefutottunk egy dugóban(nem rég volt,pár napja)és elkezdett ordítozni,hogy:-Ajjajjj!!!!Jaj!!Vigyáz!!...stb
Apám már tiszta ideg volt,mert ott ordítozott mellette.Apa alig bírja elviselni,mert egyre rosszabb lesz.Veszekszik apával meg provokálja,utána bezzeg játssza az ártatlant,akit bántanak.
Persze bevallom,hogy apa sem egy kis angyal.Elég könnyen felmérgesíti magát,szóval ő sem könnyű eset,de vele legalább lehet bírni és rendesen elbeszélgetni.
Anya tipikus paranoiás.Nem megy futni,mert elrabolják,én se menjek sehova,mert engem is elvisznek/kirabolnak.Apa meg elengedne,mert egésznap otthon ülök és szeretné,ha kimozdulnék otthonról.
Én már nem tudom,hogy mit csináljak.Mindig beállít minket rossznak és folyton veszekszik!Láttátok volna,hogy szülőként mit csinált!Még én szégyelltem magam miatta !
Konkrétan lehülyézett mindenkit.
Mit csináljak anyával?Hogyan lehet egy ilyen személyt leállítani is észhez téríteni?
15l
(Elnézést az esetleges hibákért,telefonról írok és próbálok minél gyorsabban:/)
Hú hát... eddig azt hittem hogy anyámnál bolondabb ember nincs a vilagon de mégis van. Ne haragudj hogy lebolondoztam de valóban az! Anyukám is kattant. Mentális betegségei vannak. Pszichiáterhez is jár de kb semmit se ér.
Nincsen tippet. Sanjos az ilyen sose változik.
Köszönöm a választ!Anya nem jár pszichológushoz/pszichiáterhez,pedig lehet hogy jobb lenne.Borzalmasan utálatos.
Bálon mesélte az egyik szülő,hogy ők a saját tavukon fogják tartani a bulit(kérdezték tőle,hogy hol fogják tartani a ballagási bulit).Na amint eljöttünk onnan elkezdte magyarázni,hogy mekkora pofával mondta,meg hogy majd megnézi a munkahelyén a banki rendszerben,hogy tényleg az övé-e !!!
Olyanokat mondogat még,hogy lehallgatja a kormány az össze telefont,éjjel-nappal fórumokat olvashat utána meg szinte ordítva meséli el,az egyik samponban ragasztó van,minden tele van rákkeltő anyagokkal(mániákusan nézegeti mindennek a hátulját)...
Köszi a választ!
+Ha nem hajlandó elmenni orvoshoz,akkor mit lehet tenni? Én felhívhatom az orvost(vagy akit lehet)?
Bírd ki ezt a 3 évet, amíg még otthon kell lenned, aztán elköltözhetsz. Ha ilyen nehéz eset az Anyukád, úgysem fog megváltozni. A pszichiáter meg teletömi gyógyszerekkel, ami minden egyénre másképp hathat. A paranoia megmarad, legfeljebb a tünetek csökkennek.
Én is hallottam ilyen pletykákat, hogy a kormány megnézi a közösségi oldalakat. :D :D Lehet, hogy túl sok összeesküvés-elmélettel kapcsolatos mendemondát hallott.
Zárd be a szobád ha gépezel
és menj ahovà akarsz mond amit akar
az ilyen kattant, ne hagyd hogy tönkretegye a mindennapjaid
Anyáddal semmit nem kell csinálni, teljesen normális...
Amit viszont te csinálsz az némileg gáz..., (bár lázadó korban lévő tinédzserektől ez valahol természetes).
1. Ha nincs rejtegetni valód, akkor miért gond, hogy anyád belenéz a leveleidbe?
(Mondjuk félt, ami természetes.)
2. Kattintgatás...
(Vannak nagyon herót oldalak, amitől félthet...)
3.Főzés...
(Bizony, ha néha segítenél és nem aludnál, amikor ő éppen főz, akkor a leves talán tényleg nem menne tönkre, ha anyád egy kicsit lepihen...)
4. Vezetés közben...
(Ez általában jellemző, hogy az anyósülésen ülő instruálni próbálja a sofőrt, de ha a sofőr határozott, akkor ez nem válhat rendszerré...)
5. Futás...
(Sajnos történnek/történtek nagyon csúnya dolgok... ami okot ad anyádnak az aggodalomra. Tessenek párban futni... )
6.Lehülyézett mindenkit...
(Nyilván nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja... Felbosszanthatták, ő meg nem hagyta magát, vagy éppen a te érdekeidet igyekezett megvédeni...)
7. Nem leállítani és/vagy észhez téríteni kell, hanem toleránsnak lenni vele, mivel egy teljesen átlagos (nem hibamentest írtam) anyáról van szó aki odafigyel a családjára.
Kedves előző !
Állandóan segítek anyámnak,és a többiek is(apa és húgom),de neki az nem elég.Állandóan azt hajtogatja,hogy senki sem segít ÚGY hogy én ott súrolom a kádat mellette.Anya nem vezet,ezért apának kell hurcibálnia állandóan,mert NEM HAJLANDÓ vezetni(mert ő nem akar egy autóban meghalni...)
És nem akart szüleiken senkit sem megvédeni,egyszerűen ő azt akarta,hogy az legyen amit Ő akar.Csak azért is beleköt a másikba.Azt hajtogatja,hogy lehallgatják a telefont,meg hogy titkosrendőrség kérdezgetett a családja után...Most szerinted ez normális dolog ?De most őszintén !Ha egy felnőtt a saját gyerekinek mondja,hogy hát még régebben a titkos rendőrség kérdezgetett utánunk,meg a szomszéd is leskelődött egyfolytában,meg leadta a drótot a titkos rendőrségnek....
Ez szerintem nem éppen normális...Az hogy a saját gyerekeire üvölt,hogy agyonverlek,megöllek,felpofozlak,csak azért,mert szólunk neki,hogy ne kritizáljon másokat az utcán.
Ordítozik és veszekszik,ha nem az van amit ő akar.Neki semmi sem jó.Állandóan hülyeségeket beszél és bántja a másikat.Most ez mennyire normális ?És még én vagyok a gáz...
Az nem gond,hogy nézegeti.De az hogy számon kéri,hogy ez ki,honnan ismered,meg feltételezget dolgokat(én biztos eljárok otthonról,persze hisz én teleportálni tudok...)
Apa már többször ajánlotta,hogy menjenek el ketten futni,de nem hajlandó,mert megölik,elrabolják apa jelenlétében...
Apa jól vezet és semmi gond sem volt mégis üvöltött mellette.Mi bezzeg csendben ültünk hátul,és meg sem rezzentünk,mert semmi gond nem volt.
Anya tudja,hogy én nem nézek semmi ,,olyan'' oldalt,mégis jön,hogy mit néztél,én meg tátott szájjal nézek,rá,hogy látja,hogy recepteket olvasok,mivel ÉN sütök otthon(sütiket meg egyebeket).
Anya még apa telefonját is végignézte !!!Volt,hogy odahajolt,hogy elolvassa,hogy mit írt.
A saját férje és gyerek háta mögött olyanokat mond,hogy fulladjanak meg,mert meg is érdemlik(meg nyaraláskor nem azt akarták megnézni amit ő,anya meg azt nem akarta megnézni).
Szerintem ez egyáltalán nem normális és nehogy én legyek már gáz.Persze tudod mit ?Gáz vagyok,mert egész nap otthon segítek és tanulok,de persze gáz vagyok.Rendben,legyen !De anyával akkor sincs minden rendben!
Ne mondd már nekem,hogy olyan természetes,ha egy szülő összeesküvéselméletek meg titkos izékről hablatyol.
Mindig jön,hogy szóltál ?Valaki bejött a házba ?Mi volt ez?Olyan büdös van !(sehol sincs büdös,3-an végigszagoltunk mindent =_=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!