Miért én vagyok a szemét ha nem vagyok húgommal?
Ahol tudok besegítek otthon. Nem tudok dolgozni menni, mert a húgommal kell lenni és nincs senki aki vigyázna rá, de óvodába nem akarják vinni. Ennek köszönhetően rendszeresen én vagyok vele reggel 7 és délután 3 között, néha délután is elviszem játszora.
Engem idegesít, hogy nem én vállaltam gyereket, besegítek a házi munkába, vigyázok hugomra, ha valami mégsincs kész vagy nincs kedvem hozzá, én vagyok a szemét. Ma is felkeltettek amiatt hogy vigyem el játszótérre, én meg mondtam hogy nem igazán van kedvem. Le lettem cseszve, szemét vagyok, soha semmit nem csinálok, ennyit nem lehet kérni, elviszi ő én meg akkor vasaljak ki mert nem tudja anya megcsinálni.
DE MIÉRT? Nem az én gyerekem, örülhetnének hogy segítek, nem pedig állandóan veszekednek. A korosztályombeliek töredékét nem csinálják annak amit én csinálok.
Ráadásul szüleimmel is lehetetlen erről beszélni, már próbáltam. Szerintük természetes hogy én mindenben besegítek, sőt pont az a probléma hogy én vagyok a szar ha nem csinálok meg mindent.
19/F ( a húgom 4,5 éves )

Keress melot és menj dolgozni. Akkor nem tudják rád sozni.
Ezt én unokahugibal játszottam egy nyáron.
A következöben végig dolgoztam és furcsa mod, megoldották a felügyeletét.
Lépj le, hidd el, egyböl lesz megoldás, de mig hagyod h kihasználjanak, meg is teszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!