A kérdésem. A nevelt lányom közösségi oldalakon alázza a nevelő apját, hazugságokat ír róla, semmi valós dolgot, magát fényezi a szülőről szemét dolgokat ír mert utálja. Pedig semmi oka rá. Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 12:42
1/21 anonim válasza:
Elbeszélgetni vele, hogy miért csinálja, és hogy lesz kedves azonnal leállítani magát.
2/21 anonim válasza:
Beszélgetni kell vele erről, hogy miért csinálja, esetleg kioktatni.
3/21 anonim válasza:
Ha jól értem a kérdést, RÓLAD írogat a lány?
Elsö körben elbeszélgeni vele, hogy állítsa le magát, a következö léepés meg, hogy feljelented a személyisegi jogaid megsértése és rágalmazás miatt.
4/21 anonim válasza:
Ismertem ilyen esetet, csak ott a szülőket gyalázta a kölyök, akiről aztán kiderült, hogy súlyos narkós és amikor írogat azt sem tudja, hogy fiú vagy lány.
5/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele, de levegőnek nézi az embert. Pedig tisztességesen neveljük.
2017. febr. 4. 17:11
6/21 anonim válasza:
Le kell keverni neki egyet, akkor majd biztos nem néz levegőnek :)
7/21 A kérdező kommentje:
Nem lehet lekeverni neki, mert a nevelőszülő nem ütheti meg a neveltlányát mert simán feljelentheti. Még a sima szülő se teheti, elvileg.
2017. febr. 4. 18:29
8/21 anonim válasza:
Hát, én sokkal egyszerűbben viszonyulnék a kérdéshez: nem nézegetném a FB oldalát.
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem: személyes együttélésben is érezhető, hogy rossz véleménnyel van rólad? Ha igen, miért nem akkor és ott beszélgetsz erről vele?
Anyuka mit tud ezekről és mit szól hozzá?
9/21 anonim válasza:
Volt ilyen ismerősöm, de ott úgy elfajultak a dolgok (lopás, szökés), hogy visszavitték a nevelőotthonba. Gondolom most ott jobb neki...
10/21 A kérdező kommentje:
Egy ismerősünk mondta hogy ezen az oldalon is megy a mocskolódás. Így találtam meg ezt a dolgot. Nekem sose mond semmit amikor beszélgetünk, mintha minden oké lenne, nem is vitatkozik, az a baj. Kár hogy innen tudom meg hogy mennyire utál. Az anyja nem áll senki pártjára. Így nincs is konfiktus. Kiskorába pszichológushoz kellett vinni, a szülők válása miatt. Lehet ezt nem tudja a mai napig feldolgozni
2017. febr. 5. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!