Miért ilyen szemét az anyám?
"micsoda szégyen lehet balkézről született gyereknek lenni"
Nem szemét. Tudod,régen ezt mondták szegény zabigyerekekről,ez egy erősen elterjedt nézet volt. Ezért tilt tőle téged.
Te komolyan tiltanád a gyerekedet valakitől, aki a saját költségén meghívja magához nyaralni, úgy, hogy minden kiadásodat fizeti?
Hogy egy normális szót nem képes róla mondani? Hogy szidja, szapulja, röhög rajta?
Pontozgassál csak le nyugodtan,mégis egyelőre csak velem beszélgetsz.
Szóval még egyszer,hogy értsd:
ez a világlátás szerintem nem más kontójára történt náluk,ők nem potyáztak,ahogy te most.
Most hirtelen vki sztár lett,csak mert megvett téged pénzzel kilóra,édesanyád meg hirtelen le lett szemetezve. Mondd,nem szégyelled te magad?
Édesanyádnak az is fájhat,hogy nem ő tudja ezt megadni neked,hanem valaki más megveszi a szeretetedet.
És az sem utolsó szempont,hogy régen felnőve el is kellett költöznie a zabigyereknek oda,ahol nem ismerik,mert kiutálták a származása miatt. Én EZZEL nem értek egyet,a többivel,amit leírtam,igen,de anyukádat nem tudod megváltoztatni ilyen szempontból. Régi erős nézet volt ez.
1. Nem én pontoztalak le
2. Soha, semmit sem kértem a nagynénémtől, ő ajánlotta fel. Nem is engedett fizetni
3. Én elsősorban azért szeretem őt, mert belőle nem süt az az általános elégedetlenség és irigység amit itthon tapasztalok. Azért szeretem, mert gazdag és sikeres, és pozitív és barátságos. Ha nem adna nekem semmit, csak évente párszor találkoznánk és neten beszélgetnénk, akkor is imádnám, mert egyfajta példaképül szolgál nekem - "sosem tudhatod, mit hoz a jövő", "az lehetsz, aki csak akarsz, ha kitartó vagy, szorgalmas, és leleményes". Elsősorban a sikersztorija miatt szeretem, nem azért,mert "potyázhatok"
3. Azért ment ki, mert szerelmes lett a nagybátyámba, aki már kint élt.
"Apám teljesen odavolt érte, órákat tudtak beszélgetni Facebookon és videókamerán keresztül. "
Inkább itt lehet a probléma. Anyukáddal is ennyit foglalkozik az apád? És valóban, miért is nem kereste apádat, majd benneteket 40-50 éven keresztül, hogyan jutottatok hirtelen eszébe? Egész pontosan mikor ment hozzá a mostani férjéhez?
Borzasztóan naiv vagy, az pedig, hogy leszemetezed anyádat, ritka nagy bunkóság. Az, amit nagynénéd mondogat, igaz, valóban előtted van minden lehetőség. Esetleg elgondolkodhatnál rajta, hogy nagynénéd hogyan is valósította meg ezeket az elveket, hol tartana most a saját erejéből, ha nem egy német orvoshoz megy hozzá, egészen pontosan mit is tett ő azért, hogy a világjáró hobbijának élhessen, és kinek a pénzén nyaraltál te kint egy hónapig.
Apum 73 éves, én 19. Anyum 49. (tudom...) Apám és anyám ki nem állhatják egymást, ezt tudom. Csak miattam vannak együtt, állandóan veszekednek, külön szobában alszanak.
A nagynéném 25 éves koráig nem is tudta, hogy zabigyerek, akkor mutatták be a két féltestvérének, akikkel mi nem beszélünk, mert lenéznek minket. Facebookon derült ki vélelenül.
Az unokahúgot úgy értettem, hogy igazából unokatesók, csak apa mindig azt mondja, hogy az "unokahúga", és én is így használom... nyelvbotlás, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!