Miért ilyen szemét az anyám?
Mennyi nyomorult ember van itt.:D Tipikus magyarok, besavanyodott, megkeseredett nők, akik itt élik ki magukat (meg a nyomorukat), azzal hogy másokat ugatnak le. Csak azt felejtik el, hogy a fájdalmuk senkit se érdekel, ugyanis nem ez volt a kérdés. Majd ha ez lesz, akkor leírhatják élettörténetüket, meg azt is, hogy hogy szerezték meg a doktorijukat.:D Ki nem sz*rja le? Hol volt ez megkérdezve? Tudom-tudom, most majd jönnek nekem, hogy én mit értem el az életben és a többi. Legyen annyi elég, hogy az itt károgóknál jóval többet, egyszerűen okádék amit itt művelnek. Sok a sz*réletű.
Kérdező neked van igazad. Anyád gondolkodása nem normális, mi alapján néz le bárkit is? Nekem teljes a családom, a vér szerinti szüleim neveltek, de eszembe nem jutott volna mást lenézni azért, mert "zabigyerek". Nem a középkorban élünk. Minden normálisabb ember -akinek az intelligenciahányadosa nem egy kő szintjét üti meg - felfogja, hogy NEM a gyerek dönti el, hogy hova születik, aki pedig emiatt néz le másokat, az a saját szegénységi bizonyítványát hitelesíti, valamint ostobább az emberek nagy részénél. Ennyit rólatok, mind szánalmasak vagytok.
"akinek az intelligenciahányadosa nem egy kő szintjét üti meg", az képes értelmezni is mindazt, amit olvas, nem ír ilyen stílusban, és végképp nem hasonlítgatja magát senkihez, akiről egyébként a világon semmit nem tud.:D
Kérdező, ezek szerint most már azt is sikerült kitalálni, hogy az anyád tett tönkre lelkileg, mert "elhitette" veled, hogy miattad ment tönkre a házassága. Tudod mit? Tényleg menj ki a nagynénédhez, és maradj is ott, jobb lesz mindenkinek.
Ezért nem hibáztatod, ellenben minden másért igen, olyan dolgokért is, amikről talán nem is tehet...
Valószínűleg egyébként tényleg irigy rá, vagy legalábbis rosszul esik neki, hogy isteníted, pedig azért olyan hű de nagyon sok mindent nem tett le az asztalra. Ápolónő? Magyar nők százai tanulnak ápolónőnek, a katasztrofális helyzet ellenére is. Mondjuk akkor már inkább becsülendő lenne, hogy itthon ápolónő, ahol szaré-húgyé dolgoztatják őket...
Átverkedtem magam kérdező a válaszaidon, abból a totális zűrzavarból az jött le, hogy:
Nagyon elfogultan igazságtalan vagy anyáddal, ha nem tudsz miért belekötni, akkor már átmész személyeskedésbe (pl.: azért lenézed anyádat, mert nem választott férjet szerencsése ellentétben a nagynénéddel).
Az persze meg sem fordult a fejedben, hogy anyád addig jó volt neked, amíg segített neked mindenben, szóval a te értékrendet sem oké. Onnantól nálad jó valaki, hogy megvásárol téged.
Figyelmeztetlek. Ha nem bírod az őszinte választ akkor el se olvasd amit most írok neked kérdező. (Bár tudom régi már a kérdés de úgy éreztem le kell ezt írnom.)
Te nem vagy normális!!!! Isteníted az apádat mert van egy rokona akihez kimehetsz nyaralni? Anyád egész életedben veled volt és segített téged most meg félre állítód őt egy olyan nőért aki beugrott az életedbe. Gondolkodj már eszesem... Apád verte anyádat meg még ki is szolgálja ezek után is. Ha nem lennél ilyen elkényeztetett kis hercegnő fognád édesanyádat és elköltöznétek apádtól.Mert egyértelmű ,hogy egyikőtöknek sem jó ha ott vagytok vele. Megmondjam miért szeretsz kint? Azért mert akkor messze vagy a szüleid veszekedésétől és homokba dughatod a kis buksidat. De gondolom könnyebb eltartottnak lenni és szívni anyád vérét mintsem változtatni a dolgokon. Egyébként tudod milyen nehéz néhány nőnek otthagyni az őt verő férfit? Örüljél ,hogy nem tudod milyen és ne is tudd meg...Az apád meg menjen olyan férfiak közelébe akik vele egysúlyúak ha hiányzik neki az ilyen fajta testi kommunikáció.Szidod itt édesanyádat aki elment hozzád takarítani. Innen gondolva biztos látni akart téged mert a semmirevaló férje mellett nincsen semmi pozitívuma az életében csak te. Gratulálok ,hogy még ezt is megnehezíted neki. Majd rájössz mennyire fog hiányozni az életben amikor nem lesz melletted.... Meg miaz ,hogy nem kell a takarításban a segítséged. Ha tényleg 19 éves vagy fogod a k...tt seprűt és összesöpörsz.És nem kell az engedélye ahhoz...Vagy kulcsra vannak zárva nálatok takarítóeszközök?! Hogy nincs hobbija? Elhiszem mert ha miattatok folyton takarít, nincsen magára ideje. Kedves kérdező ideje lenne nem csak magaddal törődnöd hanem készülni a felnőtt életre. Egyébként egy kis önzőség nem árt de te adjál át anyukádnak belőle minimum negyedet.Egyébként megkérdezted tőle ,hogy mit miért csinál vagy csak ítélkezel?
Még néhány utolsó mondat.
Az édesanyák is emberi lények akár csak te. Nekik is lehetnek saját véleményeik és gondolataik.És legutolsó sorban hibázhatnak is.
"Te nem vagy normális!!!! Isteníted az apádat mert van egy rokona akihez kimehetsz nyaralni?"
Évekig utáltam az apámat, azért, ahogyan anyámmal bánt és az anyámat istenítettem. Imádtam, rajongtam érte, a legjobb barátomnak tartottam. Nálam ott szakadt el a cérna, amikor megtudtam, hogy a volt barátomnak üzenget és hülyíti a régi telefonom, az én nevemben.
Nem, nem állítottam félre az anyámat egy másik nő kedvéért. Csak életemben nem hallottam rosszindulatúan beszélni az anyámat más emberekről, főleg olyanról, aki sosem ártott neki.
Fognám az anyámat, és elköltöznénk otthonról? Hogyan? Nem kényszeríthetem semmire. Ha ő eddig nem lépett, én miért lépjek? Szerinted, ha ennyi éven át nem költözött el, majd most fog?
És igen, ha akkora bűn az, hogy nem akarok megmaradni két olyan ember közelében, akikből süt az egymás iránt érzett utálat és veszekedés, akkor bűnös vagyok. Mindketten szeretnek, ez tény.
A kolléganői többször mondták, hogy az anyám rosszul szokott lenni a munkahelyén, de otthon a világért se árulná el. Orvoshoz se jár, mert retteg tőlük. Ki tudja, mi baja lehet. Ha netalántán takarítok vagy főzni próbálok, vagy elküld és kizavar vagy pedig újracsinálja helyettem. Akkor meg mi értelme van?
Igen, homokba dugom a fejemet, mert hogy segítsek annak, akin nem lehet? 2-3 doboz cigarettát is elszív egy nap.
És igen, többször kérdeztem, hogy miért nem hagyta el apámat. Válasz: mellébeszélés, kitérés, nematedolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!