Mit lehet tenni a húgommal?
ÚÚÚristen...nekem is 7 éves húgom van és borzalmasan el van kényeztetve, de neki a beszédstílusával van baj, hogy olyan flegma és ő is azt hiszi körülötte forog a világ. De ha nagyon elteng a szája, akkor kapja a pofont keményen. Az én húgom kisebb korában ütögetett, hát nem sokáig, mert akkora pofont kapott, hogy nem mert többet ütni sehova. A te húgodnak is egy hatalmas verés kéne és ne haragudj, de a te szüleidnek már nem való gyerek. Te egész értelmesnek tűnsz, de, hogy a húgoddal egyáltalán nem foglalkoznak, az biztos. Vedd te kezelésbe a dolgokat, amíg nem késő. De amúgy már félig késő is. A 7 éves ugyan még kicsi, de már nehezebb nevelni. De azért ha most még ráüvöltesz és berángatod a szobájába a sarokba, ahol ott marad, különben ahogy kifordul pofánvered, akkor még lehet belőle ember. Persze ezt nem 1x kell eljátszani. Én nem vagyok a verés híve, de ha a húgom ilyen lenne, addig ütném, amíg nem tanul meg viselkedni. Annyit tehetsz, hogy szépen te neveled, mert ez a helyzet kriminális. Most már viszont nem lehet csak szavakkal. Ne üss azonnal, mondd meg neki nyomatékosan, hogy következő alkalommal pofon lesz. És következő alkalommal ne csinálj segget a szádból, verd pofán! Itt már mást nem lehet tenni. Bár a viselkedése semmiképpen sem normális, tehát ha 1-2 év múlva is ilyen agresszív, akaratos ribikóka lesz, akkor ajánlott egy pszichológus felkeresése. Most így belegondolok, hogy az én húgom is ilyen...hát nem érné meg a reggelt, ha hirtelen így kezdene most este viselkedni. Sok sikert és kitartást. Amit még ajánlok, hogy ülj le a szüleiddel és világosítsd fel őket, hogy ez nem normális, hogy a gyerek dirigál!! Hát vegyék már észre! Tényleg sok sikert és nem irigyellek, mert nekem is van egy 7 éves húgom, aki tud alkotni, de ez...Áhh...kiakadtam.
Sok sikert!
Szia!
Húgom is hasonló,csak ő az enyhébb változat.Nem agresszív,viszont hatalmas a szája.Azt hiszi mindent megtehet,mert szüleim nem szólnak rá,de ha én rászólok akkor én vagyok lecseszve.Én vagyok a bűnbak otthon.Engem bánthat,viszont én őt nem,mert ,,erősebb'' vagyok.
Egyszer talpal telibe szembe rúgott... Először röhögött rajtam,de miután látta hogy rettenetesen fáj és sírok,utána jött a VÉLETLEEEEEEN VOOOOOLTTT! (Utána még ő sírt)
Anyám persze,semmi baaaj,előfordul legközelebb óvatosan...
Aha persze...A sírással meghatja anyámat és máris babusgatja.
Engem 10 év alatt kikészített idegileg,pedig ő még csak enyhébb változat a tiédhez képest.Vacsoránál is szinte sírok,mikor anyámék előtt megaláz,ők még röhögnek rajtam.
Szándékosan zavar,zajong.(Bizonyos zajokra nagyon érzékeny vagyok,keress rá a mizofóniára.)
Szerintem menj el minél hamarabb onnan.Még csak nem is kamaszodik,mi lesz később ???
Én a helyedben elmennék amint lehet,de nem feltétlen ez a megoldás.Max.tartalék terv,ha már más nem használ.
Orvost (pszichológust) is ajánlanék,hátha tud valamit kezdeni vele.
Nagyon elrontották a szüleid szegényt,gondolom a suliban is ilyen.Nem lehet vele könnyű.
Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá !Remélem sikerül megszelídítened ;)
Üdv.:Egy trónfosztott első gyermek
Megoldás erre: ELEKTROMOS SOKKOLÓ!!!! :D - Hülye gyerek megszűnik létezni, a nyugalom kezd előre törni.
Na jó a viccet félre téve, ez brutális. Az volna a legjobb, ha a gyereket pszichológushoz vinnétek, de amilyen ostobák a szüleid ez biztosan nem fog megvalósulni. Szerintem kamerázd le a hiszti-jeleneteket, vegyél fel annyit, amennyit csak tudsz, mutasd meg az iskola pszichológusnak és kérd meg rá, hogy beszéljen a szüleiddel. Talán egy ilyen témával foglalkozó szakember jobb belátásra tudná téríteni a szüleidet, de az volna a legjobb, ha mihamarabb pszichológushoz kerülne. A másik; laptop, tablet, telefon, a gyerek KEZÉBE NEM VALÓ. Mellesleg nem ártana valamilyen sportra járatni, ott levezetheti a mindennapi dühét, de az a legfontosabb, hogy kifáradjon tőle.
"Szimplán pszichopata a kölyök" - Te olyan buta vagy. Azért mert hajlamos egy ember az antiszociális viselkedésre, attól még nem pszichopata. Mellesleg a pszichopata ember/gyerek teljesen más.
Szociopata talán, de itt inkább egy neveletlen-elkényeztetett-hiperaktív gyerekről van szó, akit a szülei b@52nak megnevelni.
Én belenyomnám fejét a csap alá.
Egyébként beszélj a szüleiddel hogy írassák be valami sportra hogy a felesleges energiáját letudja vezetni. Még most kell kezelni, mert mire kamasz lesz akkor még több gondotok lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!