Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni a hugommal...

Mit lehet tenni a hugommal aki mindenbe utánozni szeretne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 14 éves lány vagyok,most 9.es, a húgom másodikos kislány.

És én vagyok vele a legtöbbet,mindig én csinálom neki a reggelit és viszem az iskolába és megyek érte.

Én megyek vele,görkorizni,kutyust sétáltatni és fagyizni.

A szüleim hétvégén vannak velem inkább,mert hétköznap dolgoznak (8-kor kellnek) és nagyon kifáradnak és már ez elvárás,de szívesem teszem,mert imádom és így legalább megbízik bennem és MINDENT elmond és így feltudom mjad világositani is,legalábbő legyen később szexuálisan felvilágositva és ne a barátnőitől,könyvekből kelljen mindent megtudnia.

Mégis az a lényeg,hogy mindebe szeretne olyan lenni,mint én,azért valljuk be kamasz vagyok és csinálok hülyeségeket és nem mindig mutatok jó példát a hugomnak.

Péládul anyuékkal,gyakran veszekszek este,mikor már anyukám lefekteti,de ő még hallja,hogy:

"De attól kicsit énis élhetném még az elétem,mert ne érts férre anyu,de kicsit már sok amit nekem kell csinálni":

Erre ő:

"Én ezt nem hiszem el!Nem igaz,hogy ennyire nem vagy képes,nézzd meg most is lefektettem."

És akkor ezt hallja,és őis próbál már vitatkozni anyukámmal és anyu engem hibáztat,hogy mit képzelek,hogy ilyen példát adok a hugomnak?Ennyire lehetnék rá figyelemmel.

Most,ügye fufrum van,és ő is azt szeretne.

A szüleim természetesen megengedik neki,hisz azt hiszik,hogy adnak nekünk pénzt emg ilyenek már kivan nyalva a seg_ünk (már elnézést kérek a kifejezéstől).

És én nem tudom jó ötlet lenne-e..

Hisz még csak 2.osztályos.

Igaz egy kislánnyak az aranyos,de a tanárok nem fogják piszkálni (nem szó szerint értve).

Meg csőnadrágja is van és már lassan csak azt hajlandó felvenni.:/

Mivel én abban járok.

Meg a cicanadrág is már kezdi kostólgatni.

Jó persze kislány és utánozza a nővérét,de én félek,hogy így hamar olyannak fogják tekinti,mint egy q_rva.

Vagy nemis tudom.

Azért az,hogy néha kis csinosan felöltözik az még jó.(szerintem).

De az,hogy már ennyi idősen így viselkedik.

És már minden este nézzi,hogy nőtt-e a melle!!

És attól félek,hogy elkezd fiúzni,de nem úgy,hogy csak tetszik neki egy fiú,hanem rendesen fiúzni.

Bár ezt nem láthatja tőlem,remélem.

Ja és van orr pc.m és már azt is emlitette nekem,hogy szerintem hova legyen neki?!

Persze mondtam,hogy ezzel várrjunk még egy picikét,majd ha annyi idős lesz,mint msot én és addig is jó jegyei lesznek talán kaphat,ha anyuék megengedik.

Erre mondta,hogy anyuék úgyis megengedik.

És milesz ha kamasz lesz??!!

Mivel én hiába mondok majd neki bármit is úgyis arra fog hivatkozni,hogy :"dehát anyuék megengedték,és te nem mondhatod meg mit csináljak"

És ha ez fog történi akkor nem is tudom mit lehet majd tenni.:(

Minden ilyen idős gyerek ilyen?Ez normális?

Vagy kell aggódnom?

Tanácstalan vagyok,kérlek segítsetek.

2010. ápr. 29. 20:13
 1/6 anonim válasza:
Tudod a kicsik mindíg a nagyobbakról vesznek példát próbáld neki elmagyarázni hogy ő még kicsi ezekhez a dolgokhoz és hogy viselkedjen úgy mint a többi lány az természetesen nem baj hogy csinos akar lenni szerintem csak azt gondolja (mivel biztos felhívod a barátnőidet és látja hogy ők már nagyon és szereted őket)tehát azt gondolja hogy ha ő ezt csinálja te jobban megszereted és több figyelmet fordítassz rá szerintem beszélgess el vele egy picit és talán jobb lessz és írd meg mi lett :)
2010. ápr. 29. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugi ez normális, én is ilyen voltam, többet nem tudok
2010. ápr. 29. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm szépen.:)
2010. ápr. 29. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A Lady Gaga láz tart még? nagyon jól látod a helyzeteteket nem jó, ha egy félig gyerek nevel egy másik gyereket. Bár néha bölcsebbnek tűnsz náluk. A pénz valóban kényelmessé teszi az életet, de nem pótolja a közös élményeket a szüleiddel a húgod számára. Az, hogy téged akar utánozni, azt jelzi, hogy rád néz föl, talán egy kicsit közömbösebb érzelmileg a szüleid felé. Biztos szereti őket, dehát te vagy vele, te törődsz vele... mit gondolsz?
2010. máj. 1. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezel nincs semmi baj, az összes kicsi ezt csinálja. Én már tapasztalt vagyok az unokahúgom által, mivel ő is ezt csinálja, de nagyon szeretek vele lenni. A pirszinget már az unokahúgom is mondta, mert a bátyám barátnőjének is van,persze mi ezen csak röhögtünk.Ha már unod hogy te vigyázol rá, akkor pedig beszélj a szüleidel hogy neked minimum 3 nap kell a héten a húgod nélkül!

Bár én örülök hogy mind a három unokatesómra én (is) szoktam vigyázni.

12/L

2010. máj. 2. 08:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nemsokára írok vissza,csak Anyák Napja van és msot megyünk megcsinálni a sütit meg a kézlenyomatot. :)

Nemsokára tudok írni.csak odaég a puding.

Köszönöm.

2010. máj. 2. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!