Szerintetek adjak apámnak egy esélyt hogy rendesen megismerjen?
Nem tervezett gyerek voltam. Anyám 20 éves volt akkor apám 22. Nem védekeztek és jöttem én. Apám megfenyegette anyámat hogy vagy elmegy abortuszra vagy elhagyja. Végül anyám nem ment el abortuszra. Apám a lehető leghamarabb elhagyta akkor anyámat. Se szó, se beszéd elhagyta. Mivel én csak teher lettem volna számára. Nem is keresett soha, gyerektartást se fizetett se semmit. Aztán ma tizenhat év elteltével keresett fel engem (gondolom rokonok segitségével) hogy szeretne részt venni a serdülőkoromban és sajnálja hogy itthagyott minket és ezen változtatni fog. Nem válaszoltam semmitse csak kinyomtam őt a mondandója után. Szerintem ezzel nagyon elkésett. Előbb kellett volna keresnie. Részt kellett volna vennie az életemben. Ebben a kevés 16 évben.
Szerintetek?
Ha ezen a gerinctelen senkin múlna, nem is élnél.
Nehogy hagyjad magad bepalizni.
Esélyt sem érdemel egy olyan ember, aki cserbenhagyott benneteket.
Nincs mentsége.
Tűnjön el az életetekből, kerüld mert megmérgezi az életedet.
Beléd oltja a dumájával, hogy még te érezz szánalmat iránta. Még neked legyen lelkiismeret furdalásod, hogy nem adsz esélyt neki.
Egy tróger, senkiházi, nem ember az ilyen.
Van a pofáján bőr, hogy bejelentkezik miközben halálraítélt...
Legyen benned tartás!
Maximum 1 x menj a közelébe és lehetőleg nyilvánosság előtt és szó nélkül köpjed szemközt és soha többet ne menj a közelébe, szóba ne állj vele, mert megnyomorítja az életedet neked is.
Menekülj, amíg nem késő!
"Tévedni emberi dolog. Azt kérdezte, hogy az Apjának adjon-e esélyt. Lényegtelen, hogy ki milyen hibát követett el a múltban. ".... "Én 34 éves nő vagyok és Engem 1 éves koromtól nem látogatott a nemzőm - nevezzük így, mert nem tudok rá apaként tekinteni. Se karácsonyi, se születésnapi, se névnapi üdvözlőlapot vagy ajándékot nem kaptam tőle, pedig "
Izé, most akkor lényegtelen vagy nem lényegtelen, hogy ki mit hibázott a múltban? Vagy az anya hibái lényegtelenek az apáé meg lényegesek? Vagy hogy van ez?
Itt van egy ember, aki szánja-bánja amit 17 éve elkövetett.
Ha az anya akkor elveteti a kérdező leányt, akkor ma a bűnbánó apa (jelölt) nem a 16 éves leányt, kereshetné fel, hanem jóhiszeműsége jeléül halottak napján vihetne egy szál virágot és gyújtana egy mécsest a temetőben, megemlékezve 17 évvel ezelőtti döntéséről.
Szóval, aki ezt az "apát" mentegeti, közben meg az anyát próbálja besározni, az finoman szólva: egy erkölcsi visszamaradott.
Előző, az apán sincs mit mentegetni, nem akart gyereket, és eszerint cselekedett, ennyi. Ahogy az anya meg akart gyereket, és eszerint. Voltaképp egyik felnőtt se róhat semmit a másik szemére, ez ilyen egyszerű, tiszta helyzet.
A Kérdező meg majd szintén eldönti, hogy mit akar.
Ebben a paliban még tartás sincs. Még a saját véleménye mellett sem képes kitartani.
"szeretne részt venni a serdülőkoromban és sajnálja hogy itt hagyott minket és ezen változtatni fog"
Lósz@rt változtat, még jobban elcs@szi az életed, feltépi a sebeket.
Amit ez a pali elkövetett, ilyenre nincs bocsánat.
Milyen családja lehet most?
Azokat is átverte eddig és eltagadta hogy van egy leánya?
Vagy tud rólad a mostani családja és hagyták neki, hogy ne gondoskodjon rólad?
Zűrös ez az ürge minden szinten.
Vigyáz vele, mert szörnyű újabb sebeket okozhat, arról nem is beszélve hogy rád száll és ellehetetleníti a további életedet.
Semmit jót nem kapsz és mindent veszíthetsz.
Még az álmaidat is elpusztítja.
"nem akart gyereket, és eszerint cselekedett, ennyi."
Nem, nem cselekedett eszerint. Ha cselekedett volna, akkor kérdező meg sem fogan. Elmulasztott bármit is csinálni, aztán a követelményeket is elmulasztotta viselni. Ha nem akart gyereket, akkor védekezni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!