Szerintetek adjak apámnak egy esélyt hogy rendesen megismerjen?
Nem tervezett gyerek voltam. Anyám 20 éves volt akkor apám 22. Nem védekeztek és jöttem én. Apám megfenyegette anyámat hogy vagy elmegy abortuszra vagy elhagyja. Végül anyám nem ment el abortuszra. Apám a lehető leghamarabb elhagyta akkor anyámat. Se szó, se beszéd elhagyta. Mivel én csak teher lettem volna számára. Nem is keresett soha, gyerektartást se fizetett se semmit. Aztán ma tizenhat év elteltével keresett fel engem (gondolom rokonok segitségével) hogy szeretne részt venni a serdülőkoromban és sajnálja hogy itthagyott minket és ezen változtatni fog. Nem válaszoltam semmitse csak kinyomtam őt a mondandója után. Szerintem ezzel nagyon elkésett. Előbb kellett volna keresnie. Részt kellett volna vennie az életemben. Ebben a kevés 16 évben.
Szerintetek?
Miert mindenki a ffit ostorozza? Megmondta h nem akar gyereket, a no ennek ellenere vallalta EGYEDUL. Ez persze nem menti fel a ffit, de a no is hibas.!....
adnek amugy 1! Db lehetoseget apamnak, nem tobbet.
"Megmondta h nem akar gyereket"
Ennek ellenére mégis csinált egyet. 17 éve is megvolt a megoldás arra, ha egy férfi semmilyen körülmények között sem akart gyereket.
Kérdező! Ezt egyedül neked kell eldönteni. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd, ha része lenne az életednek, akkor ne engedd be. Ha kíváncsi vagy rá, akkor találkozz vele valami semleges helyen és majd meglátod. Csak a te döntéseden múlik.
Egy ilyen ember, aki így kezelte édesanyádat, neked meg még a megszületésedet sem akarta, az semmi, de semmi pozitívumot nem fog nyújtani neked az életben.
Csak további keserűség, bánat és rengeteg csalódás lenne, ha hagynád, hogy beférkőzzön az életedbe.
Legyél büszke az édesanyádra és magadra, hogy nélküle is boldogultok az életben.
Kezeld idegenként
Messzire kerüld el
Tönkre tette anyád életét
Vigyázz, mert téged is megfog nyomorítani
A legkisebb esélyt se add neki (annak idején ő sem adott neked...)
Én a helyedben megbeszélném az édesanyáddal ezt a telefont. Elvégre őt is cserbenhagyta, anyagilag soha nem segítette az életeteket. A döntés a tiéd, de anyukád személye, véleménye
legyen fontos!
Találkozz apáddal, ismerd meg, legyen része az életednek, ha úgy döntesz. Ám anyukád felelősségteljes viselkedése, nagyfokú szeretete
Köszönöm a gyors válaszokat! Anyám tudta nélkül közeledett. Megbeszéltem anyámmal azt mondta hogy ő nem szeretne vele találkozni mert utálja és legszivesebben felpofozná:D (de ez lényegtelen)
Viszont azt mondta hogy hogy nem szívesen engedné hogy találkozzak vele ezek után. De a döntés az enyém. Megmondom őszintén ha találkoznánk akkor leordítanám a fejét, mert nem tudja, hogy milyen apa nélkül felnőni. 1x találkozok vele és nem tervezek többször. Nem most kellett volna jóvátennie ezt az egészet. Lehetett volna benne annyi gerinc hogy ha már felcsinálta anyámat akkor kitart mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!