Engednétek a lányotoknak az orr piercinget?
"Olyan, mint a fülbevaló...lyuk-lyuk "
Lószart olyan! Avagy taknyos a fülcimpád és kifújod néha? Nem láttál még ökörködni lányt takony-orr-ékszer-zsebkendő kombinációval? "ékszer" nélkül egyszerűbb és szebb - ezt kellene megérteni a divatmajmoló embereknek.
Kedves utolsó. Én pl szoktam mosni a fülcimpámat is, és bevallom, a 10 fülbevalómmal azért nehezebb, főleg, mert időbe telik, mire végigdörgölöm az ékszereket is. A nyelvem is át van szúrva, így a fogmosás is egy plusz lépéssel bővült. Viszont nem érzem, hogy ez akkora probléma lenne, amiért tiltani kéne, vagy lemondani róla.
A festett hajat sem úgy kell ápolni, mint a természetest, a gyantázott lábat is szokás hintőporozni vagy babaolajjal kenni, meg a benőtt szálakat kipiszkálni, sőt, a smink lemosása is tovább tart, mint simán csak egy arclemosóval átdörzsölni az arcot. Ezt én nem tartom megfelelő indoknak, hogy "pluszmunka" van vele, ezért ne csináld, mert rengeteg más dologgal is van, mégis csináljuk azokat. És ha ő ezt felvállalja, akkor az miért zavar mást? Majd kimegy a mosdóba orrot fújni. Az meg, hogy épp divat lenne, nekem nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!