Engednétek a lányotoknak az orr piercinget?
Engem anyukám elkísért, amikor 16 évesen köldökpiercinget szerettem volna szúratni. Legalább látta, hogy normális helyre megyek. Azóta szúrtak még párszor, sőt, én is szúrtam már a fülemet.
Nincs gyerekem, de ha lenne, a fentiekből adódóan álszent dolog lenne megtiltani neki a piercinget, és nem az a típus vagyok, aki játssza az eszét. Ha nem tetszik neki, majd kiszedi, és beforr, ennyi.
Akik meg karikáról beszélnek, inkább nézzenek utána a témának, mielőtt hozzászólnak, mert csak magukat teszik nevetségessé a tudatlan hőbörgéssel. Nem csak a septum létezik, ha orrpiercingről van szó, és nem láttam, hogy a kérdező írta volna, hogy septumot tervez. Mi van, ha csak egy nostrilt szeretne, egy kis köves pöttyöt az orrcimpájába? Én még nem láttam bikát ilyen ékszerrel.
Persze! Mi baja lenne tőle ugyan? Kamasz, ez egy ilyen időszak, majd ha megunja kiveszi.
Mondjuk azért elkísérném hogy ne valami igénytelen helyen kössön ki.
29/N
Én is engedném, 16 éves kortól simán. Nekem is van kettő, plusz két köldökpiercingem. Anya egyiknek sem örült anno, igaz már elmúltam akkoriban 18 éves..azóta már hozzászokott a gondolathoz :)
Akik meg itt a bikával jönnek, nem zavarja őket, hogy nagyon bugyutának tűnnek? Az a hozzászóló meg, aki azt mondta, hogy kitépné az orrából..nekem van egy 24 éves barátnőm, az anyja egy pszichopata. Amikor meglátta a lánya orrpiercingjét (még csak nem is karika, hanem pötty), ő tényleg megpróbálta kitépni, elég rendesen elcseszerintette a lánya orrát, folyamatosan vérzett utána és vadhús nőtt köré. Szóval csak gratulálni tudok az ilyen agresszív állatoknak..
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!