Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a lányotoknak az...

Engednétek a lányotoknak az orr piercinget?

Figyelt kérdés
Januárbab leszek 16 éves.
2017. júl. 9. 14:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19%
kitépném az orrából
2017. júl. 10. 01:32
 22/33 anonim ***** válasza:
83%

Engem anyukám elkísért, amikor 16 évesen köldökpiercinget szerettem volna szúratni. Legalább látta, hogy normális helyre megyek. Azóta szúrtak még párszor, sőt, én is szúrtam már a fülemet.

Nincs gyerekem, de ha lenne, a fentiekből adódóan álszent dolog lenne megtiltani neki a piercinget, és nem az a típus vagyok, aki játssza az eszét. Ha nem tetszik neki, majd kiszedi, és beforr, ennyi.

Akik meg karikáról beszélnek, inkább nézzenek utána a témának, mielőtt hozzászólnak, mert csak magukat teszik nevetségessé a tudatlan hőbörgéssel. Nem csak a septum létezik, ha orrpiercingről van szó, és nem láttam, hogy a kérdező írta volna, hogy septumot tervez. Mi van, ha csak egy nostrilt szeretne, egy kis köves pöttyöt az orrcimpájába? Én még nem láttam bikát ilyen ékszerrel.

2017. júl. 10. 01:59
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Persze! Mi baja lenne tőle ugyan? Kamasz, ez egy ilyen időszak, majd ha megunja kiveszi.

Mondjuk azért elkísérném hogy ne valami igénytelen helyen kössön ki.

29/N

2017. júl. 10. 14:53
 24/33 anonim válasza:
87%
Persze. Olyan, mint a fülbevaló. Azt sehol nem látom, hogy hevesen elleneznék és csúnyának tartanák. Pedig lyuk-lyuk. Ilyen sokat számít a berögződés... :) Néha nem árt kicsit nyitottabbnak lenni. Hagyd meg neki a jogát, hogy szépnek érezhesse magát, még akkor is, ha ez nem ugyanazt jelenti neked, mint neki! A gyereked nem te vagy!
2017. júl. 11. 01:30
 25/33 anonim ***** válasza:
67%
Engedném. Én is tettem volna magamnak csillag vagy szív alakú piercinget tizenévesen. A bal vállamra egy tigrisfejet, a jobb bokámra pedig virágmotívumot szerettem volna. A hajamat kiszőkíttetni platinaszőkére, s kék ötágú csillagokat készíttetni bele úgy, hogy kefehajra lenyírattam volna, és a csillagok helyén hosszabbra. Sötétbarna hajam és szemem van. Szemüveges vagyok, így fekete és világoskék kontaktlencsét szerettem volna sőt nyakkendőt is. A családtagjaim nem engedték. Se mobiltelefonom nem volt, sőt nem is dohányoztam. (Mondjuk az utóbbi nem vonzott, mert senki nem füstölt a családunkban.)A nőies dolgok (szemfesték, rúzs egyáltalán nem érdekeltek). Mindig is egy abszolút konformista külsejű nő voltam, akire felfigyeltek és most is az vagyok. Most már nadrágkosztümökre, elegáns blúzokra és cipellőkre vágyom főként. De nem kétlem, hogy vannak, akiknél megvannak azok a kontrasztok, amit az előző hozzászólók írnak. Az, hogy most kipróbálod, nem jelenti, hogy 40 évesen is viselni fogok. Azonban kapaszkodjatok meg, tudok olyat, aki 40 körül lövette ki az orrát. :)
2017. júl. 13. 22:33
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Nem is értem aki tiltja a piercinget, akkor az a fülbevalót is vagy mi? Tök ugyanaz.
2017. júl. 14. 00:09
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

Én is engedném, 16 éves kortól simán. Nekem is van kettő, plusz két köldökpiercingem. Anya egyiknek sem örült anno, igaz már elmúltam akkoriban 18 éves..azóta már hozzászokott a gondolathoz :)

Akik meg itt a bikával jönnek, nem zavarja őket, hogy nagyon bugyutának tűnnek? Az a hozzászóló meg, aki azt mondta, hogy kitépné az orrából..nekem van egy 24 éves barátnőm, az anyja egy pszichopata. Amikor meglátta a lánya orrpiercingjét (még csak nem is karika, hanem pötty), ő tényleg megpróbálta kitépni, elég rendesen elcseszerintette a lánya orrát, folyamatosan vérzett utána és vadhús nőtt köré. Szóval csak gratulálni tudok az ilyen agresszív állatoknak..

27/N

2017. júl. 14. 02:02
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is 16 voltam amikor lövettem. Több mint 10 évig megvolt, sosem bántam meg. 3 éve voltam olyan szerencsétlen, hogy véletlenül kiszakítottam és azóta nincs. Viszont a helye is simán benő ha kiveszed. ;)
2017. júl. 14. 10:35
 29/33 anonim ***** válasza:
82%
Igen, a "bika karika" helye nem látszik, a cimpa pötty meg tud szép lenni egysima fehér kővel.
2017. júl. 14. 15:40
 30/33 anonim ***** válasza:
40%
2017. júl. 14. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!