Engednétek a lányotoknak az orr piercinget?
Figyelt kérdés
Januárbab leszek 16 éves.2017. júl. 9. 14:47
12/33 anonim válasza:
Ha lány, akkor nem lehet belőle bika.
13/33 anonim válasza:
ne legyél már ilyen maradi/kirekesztő/sovi! Vaskohász is lehet, ha akar.
14/33 anonim válasza:
én valamilyen feltdételhez kötném...
15/33 anonim válasza:
Igen ,engedném. 16éves nem 12 ,ha neki tetszik hát legyen.
Nekem pl soha nem volt piercingem ,csak tetováltattam 17évessen a félrerakott pénzemből.
N25
16/33 anonim válasza:
Nem is értem! Ki beszélt itt bikáról meg karikáról?
Orrpiercing lehet egy szolíd ezüst pont is! Még az is lehet, hogy jól állna neki! Na, úristen....
17/33 anonim válasza:
Ez erősen a körülményektől függ, azt hiszem, de elég nagy gyermek, bizonyára nem tiltanám, max. beszélnék vele, ha nem tetszene az ötlet. Igazából ez legyen a legjobb baj a lánnyal, akkor boldog lehetek e téren :D
18/33 anonim válasza:
Hát ha úgy akar kinézni mint egy ökör, bika vagy teve aminek szép orrfék=orrkarika lóg pofáján, hogy vezetni tudják kötélell, áldásom rá 😂
De egyébként nem engedném, mert mrg fogja bánni idősebb korában !
19/33 anonim válasza:
tényleg nem látott itt senki orrpiercinges lányokat, vagy miért egy bika jut róla eszetekbe? biztos úgy vagytok vele, hogy azt se tudjátok mi az, de pofáztok mint a hülyék.
20/33 anonim válasza:
Az a legjobb, hogy mindenki irtózik tőle, mintha később már nem lehetne kivenni, meg akkora csúf nyomot hagyna.
Én megengedném neki, de ha később úgy gondolja, hogy nem tetszik neki, akkor tuti kapna tőlem egy "én megmondtam"-ot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!