Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám maximalista, mit tegyek?

Anyám maximalista, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén voltam 7.es. Most egész nyáron tanárhoz kell járnom a felvételi miatt.

Ez oke is lenne mondjuk heti 1-2 de meg amugy is nyar eleje van es nem vagyok egy hulyegyerek

Leirom egy hetem:

Hetfo: angol tanar

Kedd: matek tanar

Szerda:Ures

Csut:nyelvt,irodalom tanar

Pentek: ures

Szombat: egyeduli felkeszules

Vasarnap:egyeduli felkeszules

2017. júl. 4. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Próbáltál beszélni vele? Tanárként úgy gondolom, nyáron a diákoknak fel kell töltődniük, és kipihenten érkezniük szeptemberben az iskolába. Hova szeretnél felvételizni, ahova ilyen sokat kell tanulni? Nekem két egyetemi diplomám van és két nyelvvizsgám, de soha nem jártam külön tanárhoz.
2017. júl. 4. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
nem mintha bármi is múlna a felvételin.. túl van hypolva.. Közepes gimiből is tudsz menni egyetemre , vagy szakgimiben is tudsz tanulni amit kell.
2017. júl. 4. 22:58
 13/18 A kérdező kommentje:
4es tanuló vagyok és nem akarok nehéz gimibe menni ha mondd valamit Leövey Klára lenne az 1es célpont
2017. júl. 4. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
A tanulmány eredményed elég oda? Ha igen, akkor próbálj meg beszélni anyukáddal, ez az egyetlen út. Kipihenten szeretnél szeptemberben iskolába menni, és szeretnéd, ha több időd jutna a lazításra.
2017. júl. 5. 08:43
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Beszéld meg vele, hogy legalább az augusztusod legyen szabad, csinálhass amit szeretnél,pihenhess stb mert szeptembertől tényleg hajtás lesz.

Amúgy ez napi 1 óra,vagy hogy kell elképzelni? Az annyira nem vészes, de én is ki lennék akadva a helyedben.

2017. júl. 5. 11:39
 16/18 A kérdező kommentje:

senki nem mondta hogy 1 óra

angol az 1ora

matek 2

csut 2

szombat.vas: ameddig nem érek 1 felvételi végéig

2017. júl. 5. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Ez nonszensz, elveszik így a gyerekkorod. Miért nem beszélsz vele?
2017. júl. 5. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem lehet, hogy anyukád azt szeretné,hogy egy sokkal erősebb gimibe felvételizz? Csak lehet ő ezt még nem közölte veled.... Máskülönben nem tudom elképzeni hogy egy 4es tanulót miért kényszerít ennyi különórára.
2017. júl. 5. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!