Anyám maximalista, mit tegyek?
Idén voltam 7.es. Most egész nyáron tanárhoz kell járnom a felvételi miatt.
Ez oke is lenne mondjuk heti 1-2 de meg amugy is nyar eleje van es nem vagyok egy hulyegyerek
Leirom egy hetem:
Hetfo: angol tanar
Kedd: matek tanar
Szerda:Ures
Csut:nyelvt,irodalom tanar
Pentek: ures
Szombat: egyeduli felkeszules
Vasarnap:egyeduli felkeszules
Anyud hidd el, hogy csak a legjobbakat szeretné. Napi 1 óra nem vesz el olyan sokat az életedből.
Szerintem örülj, hogy most jársz ennyit, mert suli közben még rosszabb lenne...
De ha nagyon zavar próbálj meg beszélni vele, hogy most túl sok neked és "nem vagy egy h*lye gyerek". :)
Anyukád valószínűleg a legjobbat szeretné neked, bár szerintem ez egy kicsit sok.
Ha jó tanuló vagy, és nem egy országelső gimibe mész, szerintem elég lenne az otthoni felkészülés.
Tapasztalatból mondom, én felvételi előtt a matekkal szenvedtem, mert ha nagyon nem értek valamit, és több órás gyakorlás után sem értem, nálam olyankor megy a pánik, "ajtó-ablak becsuk" és nem fogadok be semmi tudást kívülről.
De minden más téma matekból/magyarból, amit értettem rendben volt, abszolút nem olyan durva az a felvételi rendszer, mint ahogy mondják.
Ha nekedd viszont egy témakörrel sincs bajod, és nem is izgulsz szerintem nem feltétlenül szükséges ennyi tanárhoz járnod minden héten. Maximum hogy rájöjj, melyik témában vagy hiányosságod, és akkor arra otthon rá tudsz gyúrni a felvételiig.
Ja és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!