Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám maximalista, mit tegyek?

Anyám maximalista, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén voltam 7.es. Most egész nyáron tanárhoz kell járnom a felvételi miatt.

Ez oke is lenne mondjuk heti 1-2 de meg amugy is nyar eleje van es nem vagyok egy hulyegyerek

Leirom egy hetem:

Hetfo: angol tanar

Kedd: matek tanar

Szerda:Ures

Csut:nyelvt,irodalom tanar

Pentek: ures

Szombat: egyeduli felkeszules

Vasarnap:egyeduli felkeszules

2017. júl. 4. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
43%
Mosogassál.
2017. júl. 4. 21:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Rendkívül kifinomult a humorérzéked
2017. júl. 4. 21:36
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Ez neked sok?
2017. júl. 4. 21:37
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Próbáltál már beszélni vele?
2017. júl. 4. 21:54
 5/18 anonim válasza:
9%
#2 > :D
2017. júl. 4. 21:56
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Anyud hidd el, hogy csak a legjobbakat szeretné. Napi 1 óra nem vesz el olyan sokat az életedből.

Szerintem örülj, hogy most jársz ennyit, mert suli közben még rosszabb lenne...

De ha nagyon zavar próbálj meg beszélni vele, hogy most túl sok neked és "nem vagy egy h*lye gyerek". :)

2017. júl. 4. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Anyukád valószínűleg a legjobbat szeretné neked, bár szerintem ez egy kicsit sok.

Ha jó tanuló vagy, és nem egy országelső gimibe mész, szerintem elég lenne az otthoni felkészülés.

Tapasztalatból mondom, én felvételi előtt a matekkal szenvedtem, mert ha nagyon nem értek valamit, és több órás gyakorlás után sem értem, nálam olyankor megy a pánik, "ajtó-ablak becsuk" és nem fogadok be semmi tudást kívülről.

De minden más téma matekból/magyarból, amit értettem rendben volt, abszolút nem olyan durva az a felvételi rendszer, mint ahogy mondják.

Ha nekedd viszont egy témakörrel sincs bajod, és nem is izgulsz szerintem nem feltétlenül szükséges ennyi tanárhoz járnod minden héten. Maximum hogy rájöjj, melyik témában vagy hiányosságod, és akkor arra otthon rá tudsz gyúrni a felvételiig.

Ja és sok sikert!

2017. júl. 4. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Hat menj helyette fagyizni vagy haverkodni. Alig van teljesen szabad napod.
2017. júl. 4. 22:32
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon gyér szabadidőd van nyáron plussz.És még csak 7 es vagy majd nyolcadikban kell tanulni nem nyáron mert szerintem egy gyereknek legyen még 7 es korában nyara.Meg ez azért eléggé sok beszéld meg vele hogy sok...*Hozzáteszem azt is hogy nekem ez a véleményem!*
2017. júl. 4. 22:35
 10/18 anonim válasza:
90%
Mond meg neki, hogy nem mindenki lehet tökéletes szerintem, avagy ne várjon el többet tőled, mint ő volt gyerekkorába :)
2017. júl. 4. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!